reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Niby tak ale powinien tez dostawac jedna kapsulke dziennie a on kurcze co drugi dostawal a i tak za kazdym razem pol dnia ulewa po niej. Niby go przebadala i powiedzila ze kosci czaszki sa twarde i ona nie wiazalaby tego pocenia. Tym bardziej ze eyszly mu w moczu liczne szczawiany wapnia i twierdzila ze to nadmiar witaminy wydalany z moczem. Kazdy gada inaczej.
Od jutra odrazu jak wstanie to dostabie.......

Michalina gdzie ten Bregović?
Kocham Gorana:sly:
Gratuluję obrotów, takich wypadków będzie coraz więcej. U nas największa zabawa nie jest na macie tylko w jak najszybszym opuszczeniu jej:p

Kornela ja też karmię mm i witaminę daję:thumbup: też mi się zdarza zapomnieć ale tragedii wielkiej z tego nie robię:p

Graza to zależy co akurat tymi rękami robi, ale zazwyczaj wyprostowane ma.

Tatuś uśpił małego terrorystę, uff polegałam przed telewizorem.
Miłego wieczoru Mamuśki:D

Ja wit d daje rano razem z probiotykiem. Rano odciaganie glutow, wieczorem gluty, fenistil, inhalacja, w ciagu dnia folik i wit B. Lekoman maly. Niech mi ktos powie, ze przy dziecku nie ma roboty...

Kornela - Adas tez sie poci. Tez zygal po wit D. Spokojnie. Na pewno wszystko jest ok. Musialby glodowac w piwnicy zeby miec wielki niedobor wit d

Lilla - adas spi w pajacu i body na krotki, albo w samym pajacu przykryty kocem - czasami dodaje drugi koc, bo ma chlodny karczek. Jak ma chlodne stopki sprawdzam karczek. Raczki bardzo czesto sa zimne. Dorosli tez tak miewaja

Jest woda!!! :D:D:D

Mój maly choć szczupły to ciągle goracy, spi w pajacu pod kocykiem.

Mnie też czeka impreza, we wtorek. Od jutra spróbuje coś odciagac na tę okoliczność, ale znając moje cycki może być różnie.

Z tym kinem super sprawa, już sprawdzilam i idę za tydzien, kino mam 200m od domu, aż dziw, że wcześniej nie wiedzialam o tych seansach.

Dzieki dziewczyby,ja standardowo panijuje bo maz twierdzi,ze maly ma witamine w mleku i nawet jak dostawal 3 razyvw tygodniu to jest ok. Od jutra podaje cidziennie i licze ze krzywdy mu nie zrobilismy do tej pory.
Dziewczyny codziennie w takie chlidne dni wychodzicie z maluszkam? Na dkugo? My mamy katar i nam pediatra odradzala chodzic w takie dni i w sumie juz z tydzien w domu siedzimy.
Dzisiaj Bartek 10 Razy przekrecil sie z plecow na brzuch. Bylam dumna:-) wczesniej tylko tyleczek rsekrecal a reka byla pod spodem a dzisiaj wyciagnal ja spod siebie. Kiedy on przechodzi te skoki jak ogilnie jst grzeczny? Bo nowe umiejetnosci nabywa i pieknie sie rozwija.

reklama
Moja młoda z brzucha na. plecy co chwila się odwraca, a z pleców na brzuch już nie :(

Wróciliśmy z ikei z materacami i przyrządami do karmienia. Mąż skręca łóżeczko, a przy okazji się złości że śruby i kołki nie pasują.

Młoda walczy w łóżeczku. W. końcu zaśnie.

Ostatnia edycja:
Do góry