reklama
maartuszkaa89
Fanka BB :)
Borysiątko budownictwo to niezłe wyzwanie więc powodzenia życzę :-)
Cupcake witaj :-) ja jeszcze pracuję i różnie to bywa.. ogólnie jest ok przez jakieś 6 godzin pracy później odczuwam wzmożone zmęczenie ale co dziwne mam przypływ energii w piątki :-)
Cupcake witaj :-) ja jeszcze pracuję i różnie to bywa.. ogólnie jest ok przez jakieś 6 godzin pracy później odczuwam wzmożone zmęczenie ale co dziwne mam przypływ energii w piątki :-)
Cupcake ja juz od poltora miesiaca bycze sie na l4
cale szczescie bo zmienil sie wlasciciel wiec gdyby zobaczyla babe w ciazy na zleceniowce to od razu bym poleciala a tak do porodu mam platne l4 
Kochane moje Lucalew i Lilija kocham was! I musicie mi wybaczyc moje panikowanie, tak bym chciala zeby tym razem bylo ok
dziwie sie ze jeszcze nie macie mnie dosyc
uspokajam sie az do poniedzialku obiecuje ! A i tesc byl na herbatce, zawiezie mnie w poniedzialek na wizyte ! 
Kochane moje Lucalew i Lilija kocham was! I musicie mi wybaczyc moje panikowanie, tak bym chciala zeby tym razem bylo ok
lucalew
Cupcake grupe krwi lekarze chca czesto miec potwierdzone z laboratorium. Mnie zawsze jak pierwszy raz lekarz widzial i pytal o grupe krwi to chcial widziec wynik z laboratorium. Jesli chodzi o tsh to nim samym bym sie nie przejmowala, ja juz na samym poczatku forum pisalam ze mam niedoczynnosc tarczycy i dlatego miedzy innymi chodzilam do ginekolog-endokrynolog oraz endokrynologa. Ginekolog-endokrynolog powiedzial mi jak mialam podwyzszone tsh ze wynik ft4 jest wazniejszy zwlaszcza u kobiet w ciazy niz samo tsh ktore sie zmienia z dnia na dzien. Dla pewnosci zrobilabym Ft4. Ft4 ma wplyw na dziecko a nasze tsh nie tak mi lekarz powiedzial. Oczywiscie dobrze miec tez w normie tsh :-)
Ja juz od 5tc nie pracuje bo mam ciaze zagrozona.
Ja juz od 5tc nie pracuje bo mam ciaze zagrozona.
anney
hej cupcake!
blerka, borysiatko, na bank admin dostala wasve nicki. sprawdze o co chodzi.
sprobujcie jeszcze raz prosze.
https://www.babyboom.pl/forum/zamkniete-krolestwo-sierpien-2015-a-f606/
blerka, borysiatko, na bank admin dostala wasve nicki. sprawdze o co chodzi.
sprobujcie jeszcze raz prosze.
https://www.babyboom.pl/forum/zamkniete-krolestwo-sierpien-2015-a-f606/
lucalew
Magdus po tu jesteśmy :-) Wiem kochana ze sie stresujesz, ja tez. Juz zaczelam mocno sie zastanawiac nad kupnem tego detektora i bije sie z myslami i z prawie pustym portfelem co zdrobic. Musi byc dobrze i juz !!!
Borysiatko podziwiam ze takie studia i powodzenia na egzaminach, kciuki zacisniete :-)
Borysiatko podziwiam ze takie studia i powodzenia na egzaminach, kciuki zacisniete :-)
anney
akuku, lovebolied, z doswiadczenia na moim straszym, oilatum i doublebase, e-45 moge o kant dup*y rozbic. olej lniany na zimno tloczony pomogl nam o wiele bardziej, ale wiadomo nie pachnie jak kosmetyk.
moze sprobujecie, a noz wam pomoze.
moze sprobujecie, a noz wam pomoze.
Magdus92 fajnie się pobyczyć
ja jeszcze troszkę...
Lucalew moja gin też jest endokrynologiem i też mówiła mi, że nie ma się co przejmować, tym bardziej, że normy przekroczonej dużo nie mam. Niektórzy twierdzą, że na każdy trymestr a nawet każdy tydzień jest inna i że teraz na moim etapie to ok 2,5. Więc można przyjąć, że mam w normie. Tym bardziej, że inne wyniki są ok, a FT3 i FT4 robiłam przed ciążą w serii badań hormonalnych jakie miałam zalecone i były w normie. Póki co nie kazała mi nic powtarzać i robić oprócz tego co pisałam.
No to leż i oszczędzaj się dla Dzidzi. Czemu ciąża zagrożona, jeśli mogę spytać?
Moja to pierwsza ciąża po wielu trudach - staraliśmy się prawie 3 lata, jakbym teraz nie zaszła to w marcu minęłoby dokładnie 36 świadomych bezowocnych cykli...
Lucalew moja gin też jest endokrynologiem i też mówiła mi, że nie ma się co przejmować, tym bardziej, że normy przekroczonej dużo nie mam. Niektórzy twierdzą, że na każdy trymestr a nawet każdy tydzień jest inna i że teraz na moim etapie to ok 2,5. Więc można przyjąć, że mam w normie. Tym bardziej, że inne wyniki są ok, a FT3 i FT4 robiłam przed ciążą w serii badań hormonalnych jakie miałam zalecone i były w normie. Póki co nie kazała mi nic powtarzać i robić oprócz tego co pisałam.
No to leż i oszczędzaj się dla Dzidzi. Czemu ciąża zagrożona, jeśli mogę spytać?
Moja to pierwsza ciąża po wielu trudach - staraliśmy się prawie 3 lata, jakbym teraz nie zaszła to w marcu minęłoby dokładnie 36 świadomych bezowocnych cykli...
reklama
maartuszkaa89
Cupcake ile się da :-) mam pracę biurową więc dopóki dziecko nie powie dość zapewne będę pracować a poza tym muszę tak jak Ty przyuczyć nową osobę, która mnie zastąpi