reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Ej mi chuba nawet cos zostalo czerwonej kapusty ...jak nie zapomne siuśnąć jutro rano w pojemniczek to odprawię te czary mary :D

reklama
lilija hehe :D właśnie na you tube znalzlam filmiki gdzie ta sama kobieta robila wszystkie 3 testy (chyba w stanach hehe) z sody wyszla jej dziewczynka, z kapusty dziewczynka a z tego do kupienia chlopiec i urodzil się chlopiec... :D

lilija hehe :D właśnie na you tube znalzlam filmiki gdzie ta sama kobieta robila wszystkie 3 testy (chyba w stanach hehe) z sody wyszla jej dziewczynka, z kapusty dziewczynka a z tego do kupienia chlopiec i urodzil się chlopiec... :D

Łeee
Hymmm to "mówisz",że szkoda kapusty? ;)

Test kuszący, tylko te 120 złotych ...

Uciekam spać, dobranoc do jutra :*

Ostatnia edycja:
lilija z Ebaya ten drugi 12 F by mnie kosztowal :D:D chyba się skusze bo co to te 12 F - tylko jak mi chłopca pokaze to krócej w nadzieji zyc będę :p:p
Ale jest napisane ze jak się nie sprawdzi to oddaja 100 % kasy :D hehe

Boy or Girl? - Baby gender prediction test GENDERmaker | eBay

no dziewczyny doradzcie :D zamawiac ?:p:p:p czy mi już na czache rzucilo :p

Z soda tez zrobie dla zabawy hahahaha :D niech mi się tylko nie pieni :p:p

Mi szkoda kasy a i tak do końca nie byłabym pewna czy dobrze mi wyszło, także to by było tylko po to aby poźniej jak już lekarz potwierdzi, wiedzieć czy to działa
Ale jak nie wytrzymasz i nie szkoda ci kasy...hahahaha na pewno zaspokoisz tez naszą ciekawośc ;)
Buziak ide spac :*

reklama
lucalew- najwyżej kase oddadzą nie ? tzn oddadzą jak się nie sprawdzi- ale jak pokaze chłopca i się chlopiec urodzi to już nie heheh:p:p:p

nie wiem sama - może lepiej do usg poczekać.. mam zamiar robic prywatne za jakies 5 tyg... no ale z drugiej strony- 12 F to nie majatek :D

Do góry