reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowki 2015

Pat gratuluje :) super!!

Ja w pt ostatnie wyniki odebralam i wszystko zaliczone. Koniec studiow!! Teraz tylko praca do napisania. Juz rozmawialam z moja promotorka-smoczyca i jak uslyszalam ile miala komentarzy to sie zalamalam. Na pewno nie zdaze do porodu...

Magdalena zazdroszcze lekarza. Tutaj u mnie to zupelnie inna bajka dobrze ze chociaz jest polski ginekolog bo bym oszalala!! Choc nie panikuje juz jak w pierwszej ciazy :D

Chyba wole miec juz ta zaplanowana cc niz nagla podczas porodu.

Ale wiecie co? Niby kazda ciaza inna ale widze po brzuchu ze jest tak strasznie nisko,ze jest mniejszy,ze dziecko totalnie inaczej kopie to mi teraz uklada sie w jedna sensowna calosc z tym ulozeniem miednicowym...

reklama
Asioeek a dokad jedziesz? ;-)

Tabasia najwazniejsZe ze z malutka wszystko dobrze.. co prawda nie z taka malutka. A obrocic sie moze jeszcze.. alw faktycznie co lekarz i ludzie to inaczej gadaja..ty mnie nawet nie stresuj tym brzuchem po cc..juz sie boje normalnie.. w ogole zaczynam powoli panikowac, miec wiekszego stresa i w ogole..ech...

Karina gratuluje czerwonego wyboru wozka ;-).. super

Marela u mnie tez od paru dni wiosna, sloneczko i w miare cieplo ;-)

Renatka ja mialam nie tak dawno takie skurcze ze masakra.. i wczoraj wieczorem tez.. :-( na magnezie lecialam...a wozek ciekawy ;-)

Pat gratuluje! ;-)

Ja tez mam jutro usg i jakos juz mam lekkiego stresa...

Tabasia powiem Ci szczerze, ze tez dzis z rana myslslam o tym, ze jakby było cc to trzeba dłużej odczekać do kolejnego dziecka a jednak chciałabym mała różnice... Hehe ogolnie to chciałam trójkę do trzydziestki heh ale 30 mam w październiku 2016 :-D To bym miała dzueci 2013, 2015 i 2016 :sorry:

Mam świadomość, ze juz coraz trudniej bedzie sie dziecku przekręcić ale pozostaje mi nadzieja i tego sie trzymam...

Do ta śniadanie zjedzone to do roboty! Moj maz juz sie wykręca, ze moze zadzwonimy po pomoc haha, leniuch!! Ale wspczuje mu bo kuchnia wyglada jak po bombie a ja ogarniam nasza szafę to przyjemna robota :-D

Dobry :)

Natasza super ze gniazdko gotowe :) :tak:
Ja jeszcze o lampie zapomniałam :p , różowa wisi :p jeszcze ....

Asiorek super :) zycze powodzenia i mam nadzieje ze wszystko pójdzie po waszej mysli [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110].

Tabasia bedzie dobrze ( pisałam wczesniej ale mi posta wrąbało :p) . Tak jak dziewczyny piszą ..., moze jeszcze sie przekręci ... A cc znasz wiec strach powinien byc mniejszy ... Ja sie boje ze do cc nie doczekam sie i ze sn bede musiała rodzic :szok:

Lei super ze Ty tez juz masz wszystko gotowe :)
Ja Tobie powiem po wizycie 26.2 czy mi cos zaproponowali ... 40€ to idzie w porównaniu z innymi cenami badań ...

Pat super ze egzaminy udane :)
I trzymam kciuki za wizytę :) [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️!!!

Tabasia Tobie tez gratki za zaliczenia :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Olusia kciuki za usg jutrzejsze :) napewno bedzie dobrze :) [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️!!!!
Cc nie takie straszne .., ja po 3 dniach juz w domu bylam ...

No wlasnie ciekawe co u Myli...

Kupilam fotelik :) niestety nie rozkladany. Czerwony maxi cosi. Do czarnego stelazu wozka bedzue pasowal :)

Karina Ty masz cc na 2 kwietnia? Mi pewnie na koniec marca zaplanuja jak sie nie odwroci.

Czesc dziewczynki

Lei i to jest dobre podejscie, jeszcze ma czas zeby sie odwrocic, ja nie wiem jak moja lezy bo co raz to gdzie indziej czuje, dowiem sie w tym tygodniu na USG

Pat gratki piateczki. Kciuki za jutrzejsze USG

Olusia kciuki za jutro i nie stresuj sie:tak:

Asiorek to szczesliwej drogi zycze:tak:

Myla odezwij sie.

Doli?

Tabasia nie zamartwiaj się. Jeszcze jest trochę czasu żeby mała się odwróciła. A nawet jeśli będziesz miała drugą cesarke to nie wylkucza to kolejnej ciąży z CC. Moja znajoma 34 lata jest już po czterech cesarkach i teraz przygotowują się do kolejnych staranek. I u niej nie ma szans na poród sn.

Wiem Mila ze mozna :) jak mialam pierwsza to asystowala polozna po 4 cc. Dla mnie to troche za duze obciazenie,nawet moja ginka mowi ze 3 max.
Ja chcialam miec mala przerwe pomiedzy drugim i trzecim bobo a jak bedzie cc to na pewno bede chciala poczekac minimum 2 lata...

Wiem ze wszystko jeszcze sie moze zdarzyc ale wole powoli nastawic sie psychicznie ze jednak ciecie. Jeszcze batalia w szpitalu mnie bedzie czekac...

Jaka pogoda w Spain?? :)

reklama
Tabasia tak na 2.4 cc, chyba ze cos wczesniej zrobi ... Im szybciej tym lepiej , powoli mnie stres zaczyna ogarniać ... Z Emily mialam tez wszystko ok /dobrze/zdrowa była a tu na koniec takie cos nie wiadomo dlaczego ...
Super ze fotelik masz :) bazę tez ? Ja z Emily bazy nie mialam wtedy i tez szło, ale z baza jednak wygodniej :)

Do góry