Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nic nie mów :/A mnie dopadła jakaś chandra. To napewno hormony, bo w sumie nic nie wydarzyło się, żebym miała powody do doła, ale czuję się źle. Mam wrażenie, że wszystko jest do d... Ach szkoda gadać. Rycze, bo tylko na tyle mnie stać. Mam dość udawania, że jest wszystko super, i niestety nie widzę, żadnych perspektyw, żeby mogło coś się zmienić.
No juz raczej do tego konowala nie pójdę bo to bez sensu...
... ustrzeliłam na allegro srarszy typ hartana z przekładaną rączką (dzięki Leibo ta rączka to dla mnie priorytet był na działce namy fajną aleje ale prostą i słoneczną i wszyscy w drodze powrotnej ciągną wózki tyłem za sobą tak daje po oczach.

ja właśnie jak wczoraj byłam na USG to się dowiedziałam, że mały jest ułożony pośladkowo, więc juz wiem, czemu co chwilę na kibelek latam :/ kopie mnie w pęcherz skubaniec :/A ja dwa dni umieralam prawie z bólu. Młody tak mi łono i pęcherz skopał, że nie mogłam się ruszyć...do łazienki to ze łzami w oczach szłam. Dziś już jest lepiej. Mogłam normalnie wstać z łóżka i normalnie funkcjonować.
Wrocilam. Napisze pozniej bo musi minac mi szok. Mala w polozeniu miednicowym. 2kg. I jak tu ufac tutejszej sluzbie zdrowia?!?!?!