• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Też mam skrzywienie kręgosłupa, nawet żebra z jednej strony mam wystające, a z drugiej zapadnięte, beznadziejnie to wygląda :( na szczęśie poza ok. 1,5 tyg. w pierwszej połowie ciąży, na razie, odpukać,mnie nie boli...

Renatka, też wierzyć mi sie nie chce, że 5 kg i oni się zastanwiają na sn, leżałam z dziewczną, której wyszło 3700 i stwierdzili, że lepiej cc i faktycznie zrobili...

Doli, jak tak reklamujesz, to może wieczorem też się wybiorę do lidla, chyba, że długo będę czekała na usg i mi się odechce...

Neta, mam nadzieję, że jednak sprawy pozytywnie się rozwiążą i z większym optymizmem będziesz mogła spojrzeć w przyszłość :)
Wiem, łatwo się mówi, ja też w większym lub mniejszym dołu prawie całe życie ;) ale staram się nie dawać :)

Uff, okna umyte, odkurzone, kurze wytarte, lodówka ogarnieta...2 pączki wyciągnięte i mam dość :-P

Odzwyczailam się od tłustego jedzenia. Ledwo te nieszczęsne pączki zjadłam, to do mnie nie podobne...

Miałam coś odpisać ale już nie pamiętam :/

Mnie też wicie gniazda się włączyło na maxa. Właśnie skończyłam czyścić spacerówkę, ustrzeliłam na allegro srarszy typ hartana z przekładaną rączką (dzięki Lei;) bo ta rączka to dla mnie priorytet był na działce namy fajną aleje ale prostą i słoneczną i wszyscy w drodze powrotnej ciągną wózki tyłem za sobą tak daje po oczach. Ostatnio miałam hartmana ale jakość była nie za dobra. Ten wygląda trochę jak czołg więc powinien wytrzymać nawet półwspinaczki 7 latka bo Filip na pewno nie odpuści sobie stawania na kole.

No i jest czerwony:p

Mam pytanie padł nam net tzn. właściciel firmy zmarł i od świata jesteśmy odcięci. Ma któraś neta z upc jak on się sprawuje?

Doli, mam podjechać ok. 16-17 i tak jak Pat czekac na swoją kolej, wiec jak mąż wróci, to pojedziemy i zobaczymy, możliwe, że będziesz pierwsza :D
Potem chcę jeszcze podjechać do smyka, zobaczyć, czy jakieś wielopaki na wyprzedaży im zostały, do rossmanna, do superpharm, no i siły na lidla zachować ;)

Asiorek
, moja mama po pierwszym porodzie zapłaciła przy mnie za zzo, więc ja tak pozytywnie nastawiona nie jestem ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry