• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwietniowki 2015

renatka i dla mnie jest to po****** w PL. kobieta ma 5 kg dziecko a ci kuźwa loteria sn czy cc
przeciez już ok 4 kg powinna być cc i co się dziwić, ze babki sie boją! i nie chca rodzić i mieć wiecej dzieci
to jest patologia grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

milia mi zostały 2...ale nie zjem..ale sa przepyszne..z lidla...

natasza , Pat o Wy biedne:/ :/ mnie boli kręgosłup ale dlatego, że mam krzywy :-D:-D:-D i mam straszne wygięcie w lędźwiach.. :P

neta no oby Ci się sprawdziły prognozy! :D chociaz ponoc kolejne dzieci są większe..hmm..

reklama
ja mam dziwne przeczucia, że będzie wcześniej... nie chciałabym zbytnio tzn wole po świętach :P dzisiaj zapytam o cc..ale mam stresa juuuuuuuuż.. :P bo to takie żebry w sumie :P eh masakra..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry