• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwietniowki 2015

10981534_521122941362185_1643053036711132002_n.jpg

;D

MYla????

Załączniki

• 10981534_521122941362185_1643053036711132002_n.jpg
    10981534_521122941362185_1643053036711132002_n.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Uff doczytałam wszystko :) zostawic was na jeden dzien to masakra :)
Pat niestety nie usmiechnal sie:) pozniej wstawie fotke :)
Doli wczoraj mialam tą wizyte zakupy pozniej u znajomej bylam a na kobiec prasowanie i o 1 w nocy padlam tak ze pierwszy raz nie mialam sily poczytac bb :)) a noc później ciezka bo reka mnie strasznie bolala i dlugo przez to dzis spalam a teraz musialam doczytac :) no spowiedz zaliczona :P wiecej was tak nie zostawie bo pozniej ciezko nadrobic :)

neta tak czasami jest... nie dołuj się, hormony robią swoje niestety.. pomyśl, że jeszcsze chwila i sie to skończy a zacznie kolejne :-D wydaje mi się, że małego dzidziusia Ci prognozują ;D mój syn pierwszy w 31 tyg wazył ok 1600 gr a urodził się 3.7 :-DP :P

natasza :P już ją troche poznałyście heheh ciekawa jestem co znowu wykombinuje ;p

Co do wizyty maly wazy 1800g wiwc lekarz powiwdzial ze jest tak pośrodku:) potwierdZiło sie z poprzedniej wizyty ze wychodzi ze jest o tydzień do przodu :) co do przepływow to mam 2.5 cokolwiek to znaczy ale jest ok :) a to najwazniejsze
Wszystko jest prawidlowo rozwiniete wiec troche stres odpuscil :) szyjka wedlug niego niecałe 3cm wiec niby sie skrocila ale moze to tez kwestia innego lekarza lub sprzetu :)
Dobra ide sie ogarnac i reszte prania przenieść ze strychu aby miec juz wszystko wyprasowane :)

Doli, haha, no rzeczywiście jutro piątek 13 ;)
Ja zjadłam własnie zdrową sałatkę i niezdrowego pączka :) A Ty ile ich jeszcze masz?

Neta, gratuluję udanej wizyty, nie wiem, w jakiej skali te wody liczy Twój lekarz, ale prawidłowe AFI jest od 5 do 20, a do 10 to nie wiem, jaka skala. Nie dołuj się tak :)

Natasza, super, że wszystko w porządku :) oszczędzaj dziś tą rękę, jak poprasujesz jutro, a nie dziś, to swiat się nie zawali ;)

Milia ale reka boli i drętwieje od kregoslupa a tu problem bo co bym nie robila to kregoslup w odcinku szyjnym boli bo ja mam tam przepukline ucisk na rdzen i wiele innych :( nie boli tylko jak na kanapie leżę :)) ale caly czas sie nie da bo czas ucieka a roboty duzo :P syndrom wicia gniazda na calego :)

reklama
Nie ja mialam przed ciąża z tum problem ale zdazylam ztobic rezonans pojechalismy na urlop a pozniej ciaza i nic z tym nie robie teraz... Ale pewnie przez dodatkowe obciazenie kregoslupa nasila mi sie to...od tygodnia noce sa ciezkie ale ta dzisiejsza to masakra... Trudno musze wytrzymac jeszcze kilka tygodni a po porodzie zapisze sie na masaze i rechabilitacje :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry