Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a ja muszę kupić deskę do prasowania jakąś super stabilną :/Natasza, super, że wszystko w porządkuoszczędzaj dziś tą rękę, jak poprasujesz jutro, a nie dziś, to swiat się nie zawali
![]()

Moja waga nadal +1 kg odnośnie tej z pierwszej wizyty ciąży ale mały rośnie wiec lekarz orzekł ze jest ok.
Bez sensu, że 3D musisz robić ze względu na cukrzycę.Milia no miałam wczoraj usg 3d niby trzecie ale takie profesjonalne to drugie i lekarz zasugetował że ze względu na cukrzycę powinnam zrobić jeszcze jedno w 36tc no zobacze czy bede robić..
Ja to znowu najmłodsza i trochę przez to rozpuszczona. Miedzy mną a braćmi jest 8 i 10 lat różnicy. Na pewno na więcej mi rodzice pozwalali. Mam nadzieję że ja tak młodej nie rozpieszczę chociaż pewnie będzie trudno. Jak nie ja to babciemama mojego M ma 4 synów a tu pierwsza dziewczynka w rodzinie.
dokładnie !!!Doli często tak jest w rodzinach gdzie jest syn i córka, ze rodzice sądzą ze syn sobie poradzi a na córkę trzeba uważać jak na jajeczko bo taka delikatna...a to tez g**no prawda...nie wiem ilu facetów poradziloby sobie w takich sytuacjach w jakich kobiety sobie radzą![]()
Margo, serce pęka jak to się czytaEdit:
Doli ja wiem, że po porodzie się nie skończy i strach będzie cały czas. Ale że nigdy nie miałam dziecka w domu (moje pierwsze nigdy nie wyszło ze szpitala) więc nie wiem co mnie czeka. Pewnie będę taką matką wariatką hehe ale jak na razie łudzę się że po porodzie odetchnę i stres opadnie.. hehe naiwna jestem![]()
ja już mam rozpiskę państwowo do końcaJa też tak mam, choć u mnie to dopiero 31 tydz się zaczyna, ale jak popatrzyłam na komputerze na wasze suwaczki gdzie u niektórych kończy się. 33 tydz czyli praktycznie 4 tyg i możecie rodzić. Ja odliczam wizyty u gin i w sumie mam za tydz. I w 35 tyg., a potem 38 no i może już ostatnia.![]()
Dziewczyny z Warszawy i okolic macie może namiary na jakiegoś dobrego dermatologa dziecięcego?
raczej nie, tydzień temu miała wizytę prywatną i pokazywało 4,6 kg :/Renatka 5 kga moze blad w pomiarach i ma 4?
Renatka 5kg?????!!! Ciekawe jaka faktycznie się urodzi...
Dziewczyny z Warszawy i okolic macie może namiary na jakiegoś dobrego dermatologa dziecięcego?