• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwietniowki 2015

Przeleniuchowalam trzy dni, aż mnie nosiło jak widziałam ten syf w mieszkaniu :-P. Salon to pobojowisko bo nie dość ze ciasny, to mąż skręcił komodę i łóżeczko, które mają docelowo wylądować w sypialni, ale na razie zagracaja salon :-/.

reklama
Dziewczyny ale wk*******a jestem....
Mój M odebrał dzisiaj fotelik z bazą, który zamówiliśmy przez neta bo cena była dużo atrakcyjniejsza niż w sklepie. No i nie sprawdził jak odbierał i dali nam nie ten kolor grrrrrrrrrrrrrrr....
Raczej nie będzie problemu ze zwrotem/wymianą bo mamy na to 30 dni ale już tak się nastawiłam że będziemy przynajmniej ten sprzęt mieli. Normalnie aż mnie nosi. Dobrze że mnie nie było przy odbiorze bo chyba bym ich tam wszystkich pobiła:angry::wściekła/y:
I jak tu człowiek ma się zrelaksować... Dobrze że sama w domu jestem to może do powrotu M ochłonę bo inaczej to wyładuję się na nim jak nic... ech.................

natasza dzięki słonko ;-)

milia obyś nie musiała tyle siedzieć... no i powodzenia na zakupach, może w super pharm znajdziesz coś na promocji! :D

Margo a jaka różnica w kolorze??? kurcze ale się wkurzyłaś.. :sorry::sorry::sorry:

renatka i dla mnie jest to po****** w PL. kobieta ma 5 kg dziecko a ci kuźwa loteria sn czy cc
przeciez już ok 4 kg powinna być cc i co się dziwić, ze babki sie boją! i nie chca rodzić i mieć wiecej dzieci
to jest patologia grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Doli chyba sie zmienilo ze od 4,5 kilo dopiero rozwazaja cc a i tak na poczatku probuja sn :( jak syna rodzilam tez mi wrozyli ze 4500-4800 a robilo mi 4 roznych lekarzy na roznym sprzecie w przeciagu 1,5 tyg i zawsze to samo :( na szczescie "tylko" 4100 ale latwo nie bylo :(
moze u niej tez bedzie taki blad pomiaru

Ja też nie chcę być nadopiekuńcza, niestety wiem, jak się martwię o zwierzaki czy o męża, jak gdzieś jedzie... Liczę właśnie na jego zdrowy rozsądek i zimną krew, żeby to jakoś zrównoważyć ;)
Ale jakichś wypadków zawsze będę bała... Mam np. znajomą w moim wieku najpierw poroniła, potem urodziła synka, 2 x znowu poroniła. 2 lata temu jej 6-letni synek upadł podczas zabawy i tak się niefortunnie uderzył, że umarł :( jakoś nie mogę o tym zapomnieć :(

Niektorym to zawsze pod gorke, jak tu sie nie zalamac masakra.. Trzymam kciuki za wizyte.

A ja sie zastanawiam jak to bedzie, dopada mnie coraz wiekszy stres.. czy ja sobie poradze, czy dam rade... looo matko... 1000 mysli..:baffled:

Olusia dasz sobie rade zobaczysz:tak:

Co do dziecinstwa to tez wspominam super, jak sie cos stalo to strach byl sie przyznac zeby nie dostac, raz mi na brzuch sie przewrocila klatka do krolikow i mnie przygniotla bos my po nich skakali i caly dzien brzuch mnie bolal ale sie nie przyznalam dlaczego:-D

Doli kciuki za wizyte, dobrze ze mama focha nie wlnela ze nie przyjdzie.

Neta, Natasza gratki udanych wizyt.

Szaj ja tez wczoraj sie dalam do sprzatania i pozniej mnie kregoslup bolal ze sie ledwo ruszalam.

Poszlam spac wczoraj 20 po 4 bo mnie tak zgaga meczyla ze porazka, siedzialam i pilam mleko i czekalam az mi przejdzie troche.

Nie wiem co jeszcze odpisac, tyle tu dzisiaj naskrobalyscie ze szok

Doli chciałam cały czarny a przysłali jasno szary prawie biały. Przecież to po kilkukrotnym użyciu prać trzeba będzie. Dobrze że fotelik przynajmniej mi się podoba no i z bazą jest ok.

Miał być taki Kj
a przysłali taki https://www.coolshop.dk/produkt/recaro-privia-autostol-gra-testvinder/BS8C9U Z tym że ten szary wygląda jak biały (jakby było jak na zdjęciu to pół biedy)

Ech może za bardzo się zdenerwowałam ale ja to wybuchowy charakter mam a teraz w ciąży to już zupełnie nawet małe pierdoły mnie denerwują.

babydust nie żartuj.. mojej koleżance 2 lata temu że powyżej 3.5 kg cc.. ale co lekarz to inacze jak widać :/ :/

Margo no to z lekka różnica :/ może wcale to nie pomyłka tylko za dużo mają tych na stanie i liczyli, że się pozbędą..a dzwoniłaś tam ? :-D wyrzyj się hehe:-D:-D

ja jestem przybita bo dostaliśmy email od logopedy syna i nie jest za fajnie :( czeka nas wizyta u 2 specjalistów :( oby to było na wyrost

Natasza, Doli, Kuklaki dzięki :-)
Doli, kciuki za pozytywną rozmowę o cc i oczywiście usg :)

Margo, jak ja Cię rozumiem... ale na pewno zdążą wymienić. Mnie ostatnio cały czas nosi o coś, w zeszłym tygodniu np. zamówiłam na allegro tabletki dla kota, w zeszły wtorek wysłane, wprawdzie ekonomicznym, no ale w poniedziałek nie doszło, męczę gościa, czy na pewno wysłał, czy poleconym, czy na dobry adres. Podał mi nr listu, sprawdzam, a na stronie info z poniedziałku, że nieudana próba doręczenia! a oboje z mężem domu byliśmy i nawet awiza nie było! we wtorek to samo! mąż zadzwonił na pocztę i mu powiedzieli, że listonosz jest chory, a to peryferie miasta i nie ma to doręczyć, a w systemie coś musieli wpisać... Zrobił aferę, postraszył, że do Krakowa do centrali się poskarży i w środę ktoś przyniósł...

Doli, a co sie dzieje, taki poważny problem z mówieniem? Dobrze, że jest pod opieką , takie małe dzieci strasznie szybko nadrabiają, niesety wymaga to sporo pracy, ale nie martw się na zapas.

Ostatnia edycja:
reklama
Doli to zalezy czy to pierwszy czy kolejny porod mysle :/

milia phi bez lachy - co mnie to obchodzi ze nie ma komu doreczyc , poczta to dla mnie dalej niezrozumialy przybytek - nie zmienil sie od blisko 20/30 lat dalej te same kolejki dalej te same procedury dalej nie mile osoby w okienku ktorym wydaje sie ze wszystko moga :( masakra
jakbym mogla to bym kompletnie przestala z ich uslug korzystac :( ale nie ma alternatywy niestety
dobrze ze juz w wiekszosci bankow jest lepiej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry