• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Margo spokojnie szkoda zdrowia :) dlatego ja wole za wczasu wszystko sama wybrać i kupić. Niz zlecac to pozniej komus zeby nie bylo niepotrzebnych spięć że cos nie tak :)
Doli oby to było tak jak mowisz na wyrost

Doli z chęcią bym się wyżyła ale jeszcze aż tak językiem nie władam a po angielsku (tym bardziej po polsku) to po nich spłynie. Więc musze się zdać na mojego M. Tu nie robią problemu z reklamacjami ale mnie wkurza że człowiek tyle razy sprawdza, wybiera , płaci nie małe pieniądze i później jeszcze użerać się z nimi musi...

Ja teoretycznie za 4 tyg już mogę rodzić bo to będzie skończony 37 tydzień i zaczynam się stresować że ze wszystkim nie zdążę. Tym bardziej jak patrzę na Wasze zakupy i przygotowania to ja w dalekim polu jestem... a tu takie kwiatki jak z tym fotelikiem... a łóżeczko jeszcze nie zamówione... :(

Milia z poczta to normalne. Ja zawsze się z nimi kłóciłam bo jakiś problem był i jak pisze babydust - u nich od tylu lat się nic nie zmienia i wygląda na to że nie za szybko się zmieni.

Doli powodzenia na wizycie. Trzymam kciuki żebyś dała radę przekonać lekarza że cc jest w Twoim przypadku konieczna.

Ostatnia edycja:
Natasza ja mam wszystko wybrane, tylko zamówić trzeba. Na ten fotelik polowałam od dawna. Wczesniej niestety nie był dostępny.
Mój M zadzwonił tam do nich i jakaś nierozgarnięta Pani powiedziała mu, że w magazynie mają tylko takie i ona nie może nam nic więcej powiedzieć bo musi się z szefem skontaktować a szef będzie dopiero w poniedziałek. No masakra jakaś. Zaraz im na ich stronie taką opinię wystawię że im w pięty pójdzie.. ech..
Z praniem ciuszków też musze czekać na M bo pralka w piwnicy a po tych stromych schodach sama nie zejdę więc jestem z tym wszystkim ograniczona. Najpierw goście, później M w delegacji, później znowu goście i tak czas leci a ja za pranie się zabrać nie mogłam.
Dobrze że choć Wy tu jesteście bo mam się komu wygadać.

Margo ale nie przekonasz się do fotelika??? :-) to tylko pare mc ;D może nie potrzebne te nerwy chociaż sama nie wiem jakbym zareagowała :/ dobrze, że np. nie przyslałi Ci pomarańczowego całego itp. -_- i pisz nam ile tylko chcesz :d
konfesjonał otwarty :-D

Zapraszam. Nie jak sklepowe ale w smaku zdecydowanie lepsze

Załączniki

• WP_20150212_13_36_30_Pro.jpg
    WP_20150212_13_36_30_Pro.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Doli jakby mi pomarańczowy przysłali to bym nie patrzyła na stopień znajomości języka, tym bardziej że tzw brzydkie słowa opanowałam w pierwszej kolejności heh :-D
Gdyby ten szary był trochę ciemniejszy to pewnie by, ręką machnęła no ale nie jest więc nie odpuszczę. Agresor mi się włącza i mój instynkt prawnika. Ja uwielbiam skargi i takie tam pisać. Może oni chcą żebym ja się w norweskim prawie konsumenckim bardziej dokształciła hehe
Niby certyfikację dyplomu już mam ale praktyki mało hehe

Ostatnim razem pisałam skargę do urzędu w związku z moją przeprowadzką tutaj (to już inna historia) no i jak już żadne argumenty nie pomogły to im wyjechałam z równouprawnieniem i tym że ja może skontaktuję się z ministrem od równouprawnienia (wyobraźcie sobie że ministra od tego mają) Jak walczyłam 3 miesiące i nic nie wskórałam to po ostatnim piśmie wspominając o równouprawnieniu na drugi dzień pozytywną odpowiedź dostałam :-D

Edit:
Aylin podeślij mi jednego. Tutaj to oni o pączkach pojęcia nie mają a ja jakoś nie mogę się zebrać żeby w domu zrobić.

No nic musze uzbroić się w cierpliwość a na poprawę humoru poproszę M żeby wózek do domu przywiózł (od dobrego roku leżakuje w magazynie w pracy M bo nie wiedzieliśmy czy go sprzedać czy trzymać aż zdecydujemy się na kolejne dziecko)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry