• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Pat ale u Ciebie nie widać tych kg hehe

Natasza no malutki jest przecież hehe :D

Marela no to pełne zwycięstwo!!! :)

Kuklaki no 5 sama w szoku jestem... Obym nie dowalila na koniec zbyt dużo

Babydust jedyny problem to który dzień... 13 czy 14 :D zero kłopotów

Doli -5 kg? Tylko zazdroscic. Ja juz sie zastanawiam jak szybko zżucic kg. Mam 3 msc - i wesele siostry nie chce wygladac jak slonica a i tak cycki napewno beda jak donice:/

Kuklaki, jak dobre mięsko, to tez fajny taki tłusty czwartek :-D

Aylin, smakowite pączki :-)

Doli, faktycznie pyszne te z czekoladą :-)

Marela, super, ze z wózkiem się udało, gratuluję :-)

Doli, doczytałam właśnie, że cc, jak to zrobiłaś? super! :-)
Moja Małgosia większa od Hubercika, 1668 g, sprzęt podobno dokładniejszy niż w gabinecie prywatnym, no bo super nowy jest, więc powiedziała, ze waga wiarygodna. Sprawdzam w necie, że trochę powyżej średniej na 30 tydzień, a ona znowu powiedziała, że takie duże dziecko... Wody na tym samym poziomie, szyjki mi nie sprawdzała, bo to kontrola wód miała być tylko, obejrzała sobie jeszcze tylko narządy, bright spot w serduszku jeszcze nie zniknął i nie wiem, czy sie martwić, czy nie. Mówi, że nie i że jak nie zniknkie, to po porodzie pediatra zrobi dokładne usg dziecku i że jak jest tylko bright spot, bez innych wad, to nic sie nie dzieje i że to najpóźniej po porodzie znika, ale lekki stres mam, bo przeciez może być jakaś wada, która nie została wykryta... ale nie nakręcam się.

Doli to już wiesz kiedy Hubercik będzie na świecie :) Gratuluję udanej wizyty.
Tylko 5 kg?? Ja mam 13 kg na plusie ale przez ostatnie 2 mce mimo że małe urosło sporo ja przybrałam 2 kg więc nie jest źle. Wygląda na to że przystopowałam.

Marela super że z wózkiem się udało.

Kuklaki a ja dzisiaj żadnego pączka nie zjadłam... ale za to miałam lody czekoladowe :)

Mi się humor poprawił bo z M złożyliśmy wózek. Koła dopompowaliśmy i bryka gotowa czeka :)
Jeszcze w poniedziałek spróbujemy wymienić fotelik i dokupię adaptery. Jutro zamawiamy łóżeczko no i od poniedziałku zaczynamy pranie ciuszków.

Dziewczyny czy Wam też tak ciężko? Ja mam wrażenie że mój brzuch utrudnia mi oddychanie i ogólne funkcjonowanie a to jeszcze parę tygodni zostało... Już chciałabym kwiecień bo zmęczona jestem (w nocy spać nie mogę) no i okropna zgaga mnie męczy...

natasza ja nie bede mowic ile ja mam na plusie...:tak:

Aylin.. pyszne paczki, ja zjadlam dzis ledwo jednego...;-)

Doli moja tez wazyla 1530 w piatek...wiec duzo urosla od ostatniego usg...:tak:wiec nie takie malutkie dzieciatko.. to teraz oszczedzaj sie i lez jak najwiecej....

Marela, super, ze z wózkiem się udało, gratuluję
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Margo ja tez mam cholerna zgage... dzis tak myslalam ze gdzies za ponad miesiac bede miala cc... normalnie jak to zlecialo...:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry