• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwietniowki 2015

skandynawowie strasznie sie boja posadzenia o brak rownouprawnienia :-D

nasze paczki tez wyszly pyszne :) ale fot nie zrobilam :/ ale wrabalam juz 4 :( :( z moja cukrzyca :( :( w zeszlym miesiacu przytylam 3,5 kilo ciekawe jak w tym bedzie :( ale albo torcik czekoladowy robilam albo paczki etc :(

reklama
skandynawowie strasznie sie boja posadzenia o brak rownouprawnienia :-D

nasze paczki tez wyszly pyszne :) ale fot nie zrobilam :/ ale wrabalam juz 4 :( :( z moja cukrzyca :( :( w zeszlym miesiacu przytylam 3,5 kilo ciekawe jak w tym bedzie :( ale albo torcik czekoladowy robilam albo paczki etc :(

Też teraz tyle przytyłam ;( w sumie od najniższej wagi w ciąży mam już 8 kilo a i tak ze sporą wagą startowałam...

Margo zdazysz ze wszystkim nie martw sie, teraz goscie juz pojechali wiec na spokojnie. A twoj niech tam zadzwoni i im powie co trzeba:tak:

Ja poszlam i kupilam donatsy i poszlam z nimi do sasiadow, pycha byly, jeden z bueno, jeden z dzemem malinowym i jeden z budyniem, one sa duze i zeby kazdy rozne sprobowal to na 4 pokroilismy i sie obrzarlam.:zawstydzona/y:
Dzisiaj grecy tez maja tlusty czwartek ale u nich to mieso pieka na grilu i jedza wiec sie pozniej miesa objem ssssssss:zawstydzona/y:

Doli im szybciej z terapia u Logopedy zaczniecie tym lepiej .., nie martw sie ...to nie tragedia ...

Margo jak sie nie podoba wymień .., ma byc taki jaki sobie życzyłas :) ja tez bym sie zdenerwowała ...

jestem, jestem
a więc tak....
młode waży troszkę ponad 1.5 kg także kruszyna do waszych ;D głowa w dół, walił w usg jak mógł ;D
szyjka skrócona i miękka :/ ale ponoć da radę utrzymac bo pozamykane... hmm..dopytywałam 100 razy i mnie upewniał..
twardnienie brzucha hmm..jest niegroźne, macica ćwiczy, no i te skurcze niby mogą być, brać nospe jak cos
dalej ochydne żelazo, dostałam plik badań na kolejną wizyte :/
i idę 5.3 :D mogłam tydz później, ale wiadomo, że wolałam wczesniej no i... cc umowiona na 14.4!!!!!!!! :D chociaż rozważam też 13.4 :D :D yeah!

ogólnie przytyłam od początku 5 kg i mnie lekarz pochwalił, że pięknie, cudnie i tak ma być a nie 30 :P :P hłe, hłe, hłe :P

reklama
Hej z wieczora;)
Margo -ja to bym rozrobe zrobila, placisz nie male pieniadze wiec wymagasz .A jestesmy w podobnym wieku ciazy i tez nic nie mam zrobione , jakos damy rade ;)

Sataga - mowilas cos chyba wczoraj ze robilas badania, że syn Ci duzo choruje. Ja mam podobnie i ostatnio nasluchalam sie od znajomych o metodzie Mora. Kila osob bardzo zadowolonych. Jestesmy po badaniach juz i zobaczymy efekty p leczeniu, narazie ziolami a jak nie pomoze to chyba skusze sie na ta ich metode bo juz nie mam pomysłów.

Ja dzis 1 paczka i to tak prawie na sile. Albo inaczej dwie różne połówki coby wypróbowac ;)

Ja jestem nadopiekuncza mama ale to chyba specyfika czasow. Sama pamietam jak z pietrowego domku wolnostojącego z płaskim dachem zeszlam po piorunochronie bo mi sie drzwi od strychu zamknely. A te druty ledwo sie trzymaly w scianie. Albo z komorki ok 2-3 metrowej skakalismy na kupke siana oddalona o jakies 2 -3 metry od niej. Jakbym zobaczyla ze moje dziecko takie cos robi to bym łańcuchem do kaloryfera przywiazała.

Mi gin powiedziala ze do 4,5 kg sn powyzej cc.

Ja bylam marcowka i juz pierwsze urodzilo sie na poczatek stycznia a od poczatku lutego to co kilka dni. Juz jedne urodziny z tych dziewczyn co zostały świetowaliśmy. Wiec mysle ze w marcu sie zacznie.

No i sie pochwale ;)
1 . Juz w domu. jeju cudnie tylko kto rozpakuje torby ? :-D. Przyjechalismy i na kilka godzin wyskoczylam z synem jeszcze do mojej mamy bo dzis w nocy do senatorium wyjezdza. Dopiero dopadłam laptop i normalny net;-)

2. Jestescie BOSKIE!!!! Dzieki za kciuki -dot. mojego wozka. Tyle sie Wam wypłakałam i na drugi dzien po nieudanej kolejnej tranzakcji M sprawdzil od niechcenia oferty- choc mowil ze nie wchodzi bo ma dosc i narazie olewa- wszedl tak z przyzwyczajenia. Dzwonie -aktualne. Kolorystyka identyczna jak poprzednia. Lepsze wyposazenia,wiecej dodatków, bardziej zadbany , cena niewiele wieksza. Dzis kurier przywiozl :tak:, wszystko ok. normalnie szaleje z radosci;) . :-p:zawstydzona/y:. Teraz jakby cos nie wychodzilo to bede Wam jeczec :-D:-D:-D.
Jak nie usne to przejrze pozostale watki i podziele sie foto z zakupu , ale narazie musze zajac sie synem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry