• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwietniowki 2015

Pat kciuki!!! Doli, też szukam na allegro, ale np. przewijaki Ceba Baby w Tesco są teraz tańsze, bo po 33 zł, a na allegro z przesyłką ok. 40 zł, wiec małż ma dziś pojechać jeszcze raz i kupić, poza tym spisałam mu ceny wanienek, szczotek i nożyczek, bo też promocja w Tesco, a jak wyjdzie drożej, to zamówie na allegro. Dasz namiary na sprzedawcę?

reklama
Hmm. Z tymi przygotowaniami, ja jakoś zebrać sie nie mogę. Jedyne co to mam już fotelik - nosidełko, wiem co dla siebie z ubrań wezmę, ale torby nie pakuje no bo w tych koszulach chodzę na codzień(noc). Z jednej strony już chciałabym się za to zabrać, a z drugiej strony wydaje mi się, że jeszcze jest czas. Szkoda mi żeby to wszystko siedziało 2 m-ce i czekało. Po wizycie w przyszłym tygodniu zacznę, może od ubranek, potem je przywiozę od mamy i będę powoli prała za dużo na raz nie dam rady, bo miejsca do suszenia nie mam, a nasze ciuchy prać też trzeba. Jak na polu będzie sucho to wózek trzeba będzie wyprać i też podstawić do nas, ale to tak przed 37 tyg, zeby nie stał i nie kurzył się. Chyba muszę sobie gdzieś spisać ten swój plan, bo na razie, to co chwilę go zmieniam, a potem się fiksuje, że jeszcze nic nie mam gotowe. Chciałabym mieć wszystko gotowe na koniec 35 tyg - no wózek może być trochę później, bo nawet gdyby coś to parę dni w szpitalu, potem z tydzień, w domu więc bedzie czas w razie czego, żeby wózek przygotować. Jeszcze myślę tylko nad łóżeczkiem, na normalne nie mamy miejsca, i małe pewno spać będzie z nami, ale pasowało by, żeby małe miało swój kącik, zaraz będę przeglądała aukcje może coś wymyślę :-P

milia no ja zakupy takie ok 300 zł planuje ;D hahaha także za 1 zamachem

asia a moje czekają koszula i ręczniki nawet lD reszta na później ale to mam ;D kosmetyczka na wpól spakowana ;D

Ja termin na poczatek kwietnia a daleko w polu;) Na szczescie duperelki typu nozyczki itp mam po starszym . Zakupy niewielkie najgorzej to wszystko ogarnac pozwozic,poprasowac no i miejsce na to wszystko zrobic. A dla siebie nic;/

No juz raczej do tego konowala nie pójdę bo to bez sensu...
Ja juz jestem prawie gotowa ze wszystkim jutro chyba fotelik kupimy :)
Pat dobrze ze sie umowilas na to dodatkowe usg z egzaminami dasz rade !!:)
Myla odezwij sie ..

Dziewczynki jeszcze mam troche do dodczytania...

W skrócie wróciliśmy wieczorem, malutka została u rodziców moich, w niedziele nam przywożą. Luksus!!! :-D

Wrocilam z wizyty, wszystko idealnie. Mala ma 44cm, 1900g.

Dobry :)

Doli gratuluje udanej wizyty i terminu na cc :)

Marlea super no wkoncu wózek :) gratki

Margo super ze wózek złożony :) i widze wszystko inne tez juz prawie gotowe/zaplanowane :) super

Oddychać to mi tez ciezko ..., a isc i rozmawiać to juz moge zapomnieć . Nawet jak na gore w domu wchodzę to sapie :(
Katastrofa ...

Milia80 jak lekarka specjalista od serduszek i mowie ze ok to tak jest ... Głowa do góry :) [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Natasza co to za palant ??? Współczuje takich wizyt ... :( ja juz bym tam nie szła ...

Anulka zdrówka zycze :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Ja tez mam katar i gardło od wczoraj boli :( no ale nic nie zrobisz ... Trzeba sie pomęczyć :p

Pat kciuki za egzaminy - uda sie :) wierze w Ciebie :) [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Lei gratuluje udanej wizyty :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Miłego dnia :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry