• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Czesc dziewczyny, cicho tu dzisiaj:happy2:
Myla co u ciebie?
Zycze wam duzo milosci i nie tylko dzisiaj, oby faceci z fochami dzisiaj sie przed wami plaszczyli:tak:
happy-valentines-day-roses.jpg

Załączniki

• happy-valentines-day-roses.jpg
    happy-valentines-day-roses.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 49
Tabasia ale mam nadzieję że z maluszkiem wszystko ok. 2 kg to chyba tak w normie. Gorzej z położeniem. Ale mój lekarz twierdzi że dziecko może przekręcić się prawie w ostatnim momencie.

A co do przygotowań to nie panikuj. Prawie wszystko już masz. Łóżeczko jest. Fotelik kupiony, wózek zamówiony, ciuszki masz. Reszte powoli kupisz. Jeszcze masz co najmniej 7 tyg więc spokojnie :)

Ja też nastawiam się na sn ale decyzja będzie podjęta na ostatnim usg. Więc mam nadzieje że moje już się nie przekręci.
A 5 tyg to tez jeszcze sporo czasu więc na pewno dasz radę. A zawsze możesz dokupić po porodzie :)
Ja mam dzisiaj dobry humor bo zamówiliśmy łóżeczko, kupiliśmy materacyk i za wyjątkiem takim pierdółek jak szczotka do włosów dla maluszka i kosmetyki dla mnie - mam już wszystko. No jeszcze elektroniczna niania ale to najpierw poczytać musimy żeby kupić taką która będzie nam odpowiadać.

Tabasia, nie denerwuj się na razie, jeszcze może się obrócić. A 2 kg to ładna waga :)
Ja też mam jeszcze dużo do kupienia, ale musze czekac na jakąś kasę. Wczoraj dokupiliśmy przewijak, nożyczki, szczotkę, szczoteczkę do zębów, octenisept, linomag i podkłady do szpitala. Po weekendzie chciałabym koszule do szpitala, rożek, pieluchy tetrowe, a resztę to chyba w marcu dopiero, w tym łóżeczko, prześcieradła itp.... Stresuję się, że tak na ostatnią chwilę, ale mam nadzieję, że zdążę...

reklama
Tabasia dobrze mowi Margo jeszcze moze sie odwrocic, Dziadzia juz duza:tak: Dlugo nie mialas tego USG to skad wiedzieli jak odwrocone?
Duzo rzeczy masz wiec zdazysz ze wszystkim nie przejmuj sie kochana bedzie dobrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry