reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowki 2015

Karina to jak wczesniej sie zacznie to od razu jedziesz na stol?
Bazy raczej nie bede kupowac bo mamy 2 auta i zarowno jednym jak i drugim jezdzimy.

Chyba sobie drzemke utne w ramach pisania pracy...

reklama
Asiorek, dobrej podróży :-)

Natasza, super, że wszystko gotowe :-) ja dzis zrobiłam listę zakupów w jednym miejscu i okazało sie, że mnóstwo tego jeszcze, cała strona A4 zapisana w 2 kolumnach :szok:

Renatka, super okazja ten wózek :-) współczuję skurczy... Ja od kilku dni niestety puchnę, co ciekawe najgorzej jest rano, a wieczorem się normuje, myślałam, że na odwrót będzie...

Pat, gratuluję 5! :-) a z konstytucyjnego już wiesz, czy czekasz? Kciuki za jutrzejsze usg &&&

Tabasia, gratuluję zaliczeń :-)

Olusia, też kciuki za jutro :-)

Milia to co tam masz na tej liscie ze tyle tego, bo ja nie wiem co jeszcze mi potrzebne?

Z praniem przystopowalam, jaszcze mam jedna albo dwie pralki ale czekam jak sie pogoda zrobi ladna zeby szybko wyschlo.

Tabasia no wlasnie sie tego obawiam ze jak by sie wczesniej cos zaczęło ze mi beda kazać SN rodzic a ja wogole na to nie jestem przygotowana mentalnie ..
Zobaczymy ...

No przy dwóch autach to problem ... , fotelik to podstawa i jest wiec super :)

A tu widac ze niedziela ... Milczenie owiec :p

Karina to nie masz w karcie wpisane ze jak sie zacznie to musza zrobic cc? Po drugue ile to bedzie po Emily (nie widze suwaczkow)?

Baza fajna sprawa,przy pierwszym mielismy bo jedno auto.

Weekend spokojny na forum. Ja w tygodniu nie mam czasu Was nadrobic a co dopiero odpisac... u nas brzydka pogoda. Nudzimy sie w domu.

Ja dzisiaj pospacerowa£am ugotowałam rosol i padłam na kanapie...
Już mam coraz mniej siły ...dobrze że nie zostawiałam wszystkiego na koniec bo bym padła.. Jutro mam mierzenie miedzy innymi szyjki i już się boje bo trochę mało się oszczedzalam ostatnio..
Pat gratuluje 5:) i kciuki za jutrzejsze usg !!&&&
Tabasia super że wszystko zaliczone :)
Myla gdzie Ty się podziewasz??

Kuklaki, z tego, co kojarzę, to Ty masz juz wiekszość :) akcesoria do karmienia, do kąpieli, pieluchy, akcesoria do pielęgnacji, rzeczy do szpitala, łóżecko, materac, temometr itp. Uzbierało się... do tej pory myślałam, że mniej tego mi brakuje.

Ja pranie dopiero zaczynam wtorek/środa, na razie kosz opróżniłam i czekam aż wyschnie...

Oto nasz fotelik :)

Załączniki

• 1424019481597.jpg
    1424019481597.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Hej, ja zaczęłam dzis prac, to tylko rozm. 62 ...

Pochodziłam w weekend ( dni otwarte szpitala, sklepy) i umieram.. Brzuch ciąży, chodzę jak kaczka oczywiście już schizy że szyjka się skróciła, po 3 dniach od wizyty :/ i jest dramat...

Mały jutro do lekarza bo chory :' ( już mam dosyć...

Sorki że tylko o sobie ale idę spać, a chciałam dać znać że zyje:) podczytuję i jutro mam nadzieję uda mi się podpisywać

Dobrej nocki :p

Załączniki

• 1424022342027.jpg
    1424022342027.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 69
Do góry