reklama
Doli, no troche tego masz
a jak szpital? zdrówka dla synka... odpoczywaj!Natasza, u mnie elektroniczny w ogóle się nie sprawdza, chyba 3 modele miałam i do niczego, my używamy rtęciowego, a dla małej chcę do czoła, takiego typu jak w szpitalach mają, z szybkim pomiarem.
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Doliores Ujastek??
Nie mozesz sie tak schizowac kochana.
Jak wszystko dobrze pojdzie to bedziemy sasiadkami przez 2 miesiace
Milia ja mialam bezdotykoey i rewelacja byl. Niestety m go wykapal w wannie. I kupilam ten do ucha brauna i jestem bardzo zadowolona. Choc nie mowie ze nie skusze sie znowu na bezdotykowy
Nie mozesz sie tak schizowac kochana.
Jak wszystko dobrze pojdzie to bedziemy sasiadkami przez 2 miesiace
Milia ja mialam bezdotykoey i rewelacja byl. Niestety m go wykapal w wannie. I kupilam ten do ucha brauna i jestem bardzo zadowolona. Choc nie mowie ze nie skusze sie znowu na bezdotykowy
a mi się ani ten bezdotykowy ani ten do ucha nie sprawdził przy Laurce. i w końcu się wkurzyłam i kupiłam zwykły elektroniczny i jestem najbardziej zadowolona z niego.
Tabasia, lepiej faktycznie nastawiaj się na cc, a jak się uda sn to tylko miła niespodzianka będzie
w Hiszpanii zimno, w dzień maz 12 stopni :/ nie pamiętam takiej zimnej zimy jeszcze i dodatkowo ta wilgoć, brrrr. ale od jutra ma już przyjść ocieplenie i nawet do 17 stopni ma wzrosną temperatura i słoneczko 
Karina, a jak by Ci się zaczęły skurcze, to nie zrobią Ci cesarki? w sumie to najlepsza opcja, bo skurcze są "pozytywne", bo nawet po cc dużo szybciej się wtedy macica obkurcza, plus na laktację dobrze wpływają.
Tabasia, lepiej faktycznie nastawiaj się na cc, a jak się uda sn to tylko miła niespodzianka będzie
Karina, a jak by Ci się zaczęły skurcze, to nie zrobią Ci cesarki? w sumie to najlepsza opcja, bo skurcze są "pozytywne", bo nawet po cc dużo szybciej się wtedy macica obkurcza, plus na laktację dobrze wpływają.
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Hej.
My mielismy jakis niby bezdotykowy babyone wtedy mial dobre recenzje ale jest do D. Co chwile inny pomiar. Niedawno M kupil nowy bo jak syn ciagle chory to aby cisnienie mi sie podnosilo. Mamy jakus Tech-med bezdotykowy ale na podczerwien i uwazam ze jest rewelacyjny. Ale postawilam warunek ze ma byc dobry
z tydzien czasu czytal recenzje
.
Natasza super fotelik. My zaczelismy tez pomalu szukac .
I po wiosnie . Ziab jak diabli az czlowiek odrazu dola łapie:/.
Doli mam podobnie .Jak ja nie znosze rozstswionej suszarki. Az czekam na lato jak wszystko laduje na balkonie chwila moment i suche
.
My mielismy jakis niby bezdotykowy babyone wtedy mial dobre recenzje ale jest do D. Co chwile inny pomiar. Niedawno M kupil nowy bo jak syn ciagle chory to aby cisnienie mi sie podnosilo. Mamy jakus Tech-med bezdotykowy ale na podczerwien i uwazam ze jest rewelacyjny. Ale postawilam warunek ze ma byc dobry
Natasza super fotelik. My zaczelismy tez pomalu szukac .
I po wiosnie . Ziab jak diabli az czlowiek odrazu dola łapie:/.
Doli mam podobnie .Jak ja nie znosze rozstswionej suszarki. Az czekam na lato jak wszystko laduje na balkonie chwila moment i suche
magdalenaanna29
Fanka BB :)
Jeśli chodzi o termometr to my mamy bezdotykowy kupiony w aptece z firmy MicroLife i jestem bardzo zadowolona. Jest bardzo dokładny, szybko mierzy temperaturę i jest i do czoła i do ucha. Z tej samej firmy mamy też inhalator. I też jesteśmy zadowoleni. 
Dziewczyny czy wy też macie takie zawroty głowy? Nie mam tego codziennie, ale dzisiaj to po prostu masakra jakaś. Nie wiem, czy to na zm i się pogody, czy t o ciąża ale pół dnia przespalam. Wstałam godzinkę temu, wykąpałam się, zrobiłam kolacje dla męża i starszaka i teraz mam chęć na jakiś fajny film
Dziewczyny czy wy też macie takie zawroty głowy? Nie mam tego codziennie, ale dzisiaj to po prostu masakra jakaś. Nie wiem, czy to na zm i się pogody, czy t o ciąża ale pół dnia przespalam. Wstałam godzinkę temu, wykąpałam się, zrobiłam kolacje dla męża i starszaka i teraz mam chęć na jakiś fajny film
Marela bylismy nastawieni na maxi cosi ale trafiliśmy na super sprzedawcę pokazał nam 4 roznych firm pasujace do naszego wozka i o kazdym opowiadał i podjeliśmy decyzję że jednak ten
i jestem bardzo zadowolona 
Ja zawroty głowy mia£am na poczatku ciąży i dość długo mi dokuczały a teraz na szczęście nie mam.. Ale to moze być pogoda..ciśnienie..
Ja mialan 1.5 tyg suszarke w pokoju masakra ale na szczescie dzis ja zlozylam i koniec
od razu więcej miejsca się zrobiło
Ja zawroty głowy mia£am na poczatku ciąży i dość długo mi dokuczały a teraz na szczęście nie mam.. Ale to moze być pogoda..ciśnienie..
Ja mialan 1.5 tyg suszarke w pokoju masakra ale na szczescie dzis ja zlozylam i koniec
Karina34
Fanka BB :)
Tabasia ołówkiem mam wpisane lol
Emily 28.9 bedzie 4 latka miec ...
Suwaczkow nie mam no z tel nadaje
Natasza fajny fotelik
Doli zdrówka dla synka
[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Ja termometr mam 10 sec elektroniczny .. I sprawdzony , mialam ten do ucha i czoła i niestety nic dla mnie
nie działał wiarygodnie ...
Mila83 no ja bede chciała cc , innaczej zaskarze kogoś
, ale po ostatnim wiem ze nieraz nie idzie po mysli ... Zobaczymy
normalnie moj gin bedzie cc robił ..
Emily 28.9 bedzie 4 latka miec ...
Suwaczkow nie mam no z tel nadaje
Natasza fajny fotelik
Doli zdrówka dla synka
Ja termometr mam 10 sec elektroniczny .. I sprawdzony , mialam ten do ucha i czoła i niestety nic dla mnie
Mila83 no ja bede chciała cc , innaczej zaskarze kogoś
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Dziewczyny a czy wy tez macie siniaki? czy robia sie wam? ja mam na nogach, stopach, rekach, brzuchu i nawet na biuscie.. az mnie normalnie zatkalo jak zobaczylam...
normalnie szok jakis !!