reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Cześć dziewuszki. Gratuluję udanych wizyt. Ja wczoraj poszłam do lekarza bo już nie dawałam rady- znowu zapalenie krtani i antybiotyk konieczny ale dzisiaj już zdecydowana poprawa... Hmm jak u Was wygląda z zazdrością w związkach? Mój m jest na szkoleniu i nie wiem czy ja przez te hormony tak fiksuje czy co. Malzon pracuje w ZK, pojechał wczoraj na szkolenie, myślałam że jakoś okaże że tęskni (będzie pisał jakieś miłe smsy albo będzie dzwonił w każdej wolnej chwili) a tu dupa. Wczoraj sobie zapewne popil i nic się nie odezwał wieczorem. Rano stwierdził że go jelitowka dopadła no ale już się świetnie czuje. Wkurza mnie że mnie olewa i że na takie szkolenia jeżdżą też kobiety. Ufam mu co prawda ale gdzieś tam w głowie krążą głupie myśli tym bardziej że już kiedyś nadszarpnal moje zaufanie... Wiem zapewne głupia jestem ale musiałam się Wam wyżalic...

A ja dzis wizyta - 6 godzin jeszcze.. Ale bez usg sie wczoraj dowiedziałam na potwierdzeniu, ale sie dowiem wszykiego na miejscu juz nie mogę sie doczekać.. Po za tym dzwoniło do mnie wczoraj czy potrzebuje tłumacza, bo w szpitalu u nich jest za darmo- dobra wiadomość jakbym miała problemy ze zrozumieniem to super sprawa..

Duzo zdrowia dla chorowitek trzymajcie sie dziewczyny ! I gratuluje wizyt, ostatnio (i mam nadzieje ze do sierpnia) same dobre wiadomości :)

Ja byłam we wtorek w kinie na skandynawsko-francuskim filmie Turysta. Dobry, chociaż nie jest miły do oglądania, ale lubię takie kino. Chciałabym też pójść na lżejszy "Za jakie grzechy dobry Boże" - podobno bardzo fajny.
Snów już tak bardzo nie mam, ale w grudniu najbardziej ekstremalny, jaki miałam, to że koleżanka z pracy - zastępczyni szefa zabiła mnie strzałem w głowę. Po prostu stresowałam się grantem i coś takiego mój mózg z tego skonstruował. Chyba te sny jednak mijają, przynajmniej u mnie tak właśnie jest.
Co do szczepień, to oprócz Anney, która ma rzeczywiście jakieś medyczne przeciwwskazania, to ja jednak zachęcam do szczepień wg. programu - to nie jest przeciwko nam, naprawdę. Tutaj na rozluźnienie taki komiks: Fakty o szczepieniach - cała prawda, fakty o szczepieniach, obowiązkowe szczepienia dzieci, czy warto szczepić, poznaj prawdę o szczepieniach, cała prawda o szczepieniach, prawda o szczepieniach, fakty o szczepieniach, szczepienia dzieci, czerwonakart

No i gratuluję synka, cinamona.

ja jutro ide do ginekologa - chyba przez hormony dostalam jakiejs wysypki i wszysko mnie swedzi.. oszaleje... juz sama nie wiem czy dziecko mnie zaczelo smyrac czy brzuch mnie swedzi :-)

Ja byłam we wtorek w kinie na skandynawsko-francuskim filmie Turysta. Dobry, chociaż nie jest miły do oglądania, ale lubię takie kino. Chciałabym też pójść na lżejszy "Za jakie grzechy dobry Boże" - podobno bardzo fajny.
Snów już tak bardzo nie mam, ale w grudniu najbardziej ekstremalny, jaki miałam, to że koleżanka z pracy - zastępczyni szefa zabiła mnie strzałem w głowę. Po prostu stresowałam się grantem i coś takiego mój mózg z tego skonstruował. Chyba te sny jednak mijają, przynajmniej u mnie tak właśnie jest.
Co do szczepień, to oprócz Anney, która ma rzeczywiście jakieś medyczne przeciwwskazania, to ja jednak zachęcam do szczepień wg. programu - to nie jest przeciwko nam, naprawdę. Tutaj na rozluźnienie taki komiks: Fakty o szczepieniach - cała prawda, fakty o szczepieniach, obowiązkowe szczepienia dzieci, czy warto szczepić, poznaj prawdę o szczepieniach, cała prawda o szczepieniach, prawda o szczepieniach, fakty o szczepieniach, szczepienia dzieci, czerwonakart

No i gratuluję synka, cinamona.
Zastanawiam sie, czy nie zrobić kariotypi sobie i chłopcom, żeby zobaczyć skąd u nas takie powikłania.

Natka, na całym brzuchu ta wysyłka?

a ja właśnie scielam sobie włosy :) i20cm i jestem przeszczesliwa tralakala

Fiolka, a ja się nie dziwie, skoro nadszarpnal je już raz.
Nie powiem odprężenie się, bo to nic nie da.
Sciskam

reklama
Dobry wieczór dziewczęta.

Gratulije wizyt, szczególnie sisiora Cinamona ;-)

Ja co do szczepień będę szczepić, ale bez pośpiechu i jak małe będzie 100%.

Fiołeczka - ja nie byłam nigdy zazdrosna. Taki typ.
My przez te nerwy z domem co chwila się kłócimy. A ma humory jak "baba w ciąży"...

Anney a sama obcinałaś czy fryzjer? Ja musze też znaleźć coś dla siebie...

A ja się naładowałam endorfinami. 40 min na siłowni!!! Od razu lepiej!!!

Do góry