reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2015 : )

Kami dziękuję. Ale niestety zaczęło się plamienie i pewnie dzisiaj się rozkręci. Oby tylko nie było potopu szwedzkiego, bo dziś mam siedzieć 6 godzin na szkoleniu. Pewnie cały czas się będę stresować... Wrrrrr...A co do jedzenia... Najgorsze jest to, że jak nawet człowiek chce się dobrze odżywiać to nie ma czym.. Wpada z jednej pułapki w drugą. Ja już różnych rzeczy próbowałam, ale na koniec okazywało się, że właściwie tylko uspakajam swoje sumienie, bo od chemii i rak się nie uwolniłam.

reklama
madziolina jak chcesz to testuj ale ja bym poczekała ze 2 doby, na testach też jest chyba tak napisane że jak nie wychodzi to po 2 dniach powtórzyć, ja robiłam jeden chyba w środe i był negatyw a w piątek już czułam że bedzie pozytyw i w sobote rano wyszło a był to dopiero 25dc ale ze wczesną owu, tak więc trzymam kciuki, tu dzień dwa wiele potrafi zmienić :)

W sumie moze za wczesnie faktycznie :| jeszcze 4 dni do okresu, ale objawow brak jakichkolwiek, tzn tylko piersi przy dotyku bola, ale to zaden oajaw :|

Cześć dziewczyny :)
Ja również próbuje zgubić kilka kg mój cel to 10kg. wiem że cięzko będzie ale staram się, ograniczyłam do minimum ilość spożywanych prze zemnie słodyczy do tego na śniadanko owsianka z jogurtem owocami i łyżką miodu codziennie, obiad normalny nie jakiś specjalnie tłusty , lekka kolacja. Przed kolacją biegałam na dworku po 10-15 minut bo dopiero zaczynam. Od dziś będe biegać ok 23 bo po pracy niestety wcześniej niema kiedy :( Do boju :)

U mnie dalej @ niema :) czekam do jutra na wielkie testowanie :)

Witajcie

Mruva przykro mi ze przyszła @ tule

Natalia jak samopoczucie ?

Skaba moze to tylko plamienie ,Agnes tez plamila na początku ;-)

Kami jak tam corcia?

Karola kciuki za jutrzejszy test &&&

Oddalam krew na bete ale wyniki dopiero jutro. Dzisiaj oczywiscie z ranas znowu sikalam i patyk i dalej tylko cien cienia. Zobaczymy jutro .
Xkarola ja tez staram sie zgubic 10 kilo wczorsj odebralam diete od dietetyka zobaczymy czy pomoze

Witam

Madziolina ja tez mam termin na poniedzialek;-) ale jutro sobie daruje....zatestuje w niedziele jednak;-)
Na twoim miejscu zatestowalabym pojutrze najwczesniej;-)

Xkarola &&&& za jutro!

Claudia &&&& za wyniki

reklama
Do góry