reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2015 : )

W Polsce kobieta w ciazy ma lepsza opieke i moze czuc sie bezpieczniej a tutaj dokladnie tak jak napisalas decyduje natura w wiekszosci przypadkow, ciaze prowadzi polozna , w tym czasie 2 scany i cala opieka.
Ja sugeruje sie wsazowkami mojej ginki z Polski, teraz bede na Wielkanoc w kraju i chciala bym zeby do tego czasu sie juz cos zadzialo a tu nie che

reklama
Strasznie trace cierpliwosc do mlodego i ciagle po nim krzycze a pozniej az mi sie plakac chce ze taka niedobra jestem ale on tak rozrabia i nie slucha co sie do niego mowi

Moja kolezanka mieszka w angli jest w 14 tyg ciazy ale chodzi normalnie co miesiac do polskiego ginekoloa prywatnie , powiedziala ze za dlugo starala sie o dziecko zeby twraz pozostawic to naturze

Masz racje duzo Polek tak robi ale ja jestem zdana na system, tu w okolicy nie ma Polaka gina i za daleki dojazd wszystko skomplikowane, dodatkowo ten moj maluch, w kazdym razie bedzie dobrze zyby tylko zdrowo zaskoczyc

Dziewczyny tak z innej beczki czy mozna jakos ustalić w aplikacj zeby przychodziło powiadomienie o nowym wpisie?

Ja na opiekę w czasie ciazy nie narzekalam ,co miesiąc scan bo ciąża zagrożona ,widziałam sie z lekarzem ze 2 razy ,do poloznej chodziłam co miesiąc ,jesli mi sie uda to teraz tez bede miala częste wizyty :tak:

A ja mam straszne parcie na pecherz ,Narazie nic mnie nie piecze ale obawiam sie ze bez furaginy sie nie ibędzie

reklama
W poprzednim cyklu bralam furagin przez 3 dni bo mnie pieklo a teraz nie piecze tylko bym latala do ubikacji co chwilę ,ale znając życie jutro dojdzie bol i furagin pójdzie w ruch :-(

Do góry