reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2015 : )

Madziolina powiedz koleżance, żeby męża dopadła po powrocie. Ja tak w ciążę zaszłam. 7 mies. starań i nic. I wysłali mnie na szkolenie. Siedziałam w hotelu i do męża dzwoniłam, że ja tu biedna sama, a dni płodne się marnują. Wróciłam stęskniona, cyk i powstał synio:-)

reklama
Witam nowa staraczke napisz kiedy mass termin @ ,wiek (skonczone lata ) I ktory cykl Jak majdaczek Sie pojawi wpisze Cie na liste

A ja nie Wiem co bede miec na obiad bo maz mowil ze dzisiaj on gotuje a ja mam odpoczywac

Kami Pozniej napisz wynik progesteronu ;-)

U mnie dzis pomidorowka a na drugie bitki wolowe w sosie z ziemniakami :)

Skaba zdolny synek nie ma co :) ale zapytal chociaż :)

Hej kochana ja tylko wpadlam na sekundę wygadac.. :( 2 dni temu.. Robilam test ciążowy.. Był to 27dc... Miałam taka nadzieje ze pokaza się 2 kreski... Mimo ze mam wrażenie ze z tęgi cyklu nic nie będzie.... Zrobilam go... Bo dokładnie 6 Marca 2007 roku.. Zobaczylam 2 kreski... Ehhh głupia jestem :( dziś 29dc.... Zero objawów zwiastujacych @.. Lekko ciągnie podbrzusze.. Trochę mokro... Ale zobaczymy... Trzy mam za was kciuki..

witam,niezaglądałam od piątku to niemoge nadrobić z czytaniem:-)
dziś cos mnie pokusiło i zrobiłam testu owu i pokazała się druga bardzo jasna kreska dziwne bo owu już miałam,@ ma być 18-czyżby druga owu w tym cyklu hmm..:confused:

wszystkiego najlepszego kobietki

reklama
Do góry