reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Babydust kciuki za wizytę :)
Ja jadę juttro/ dziś zwiedzać porodówkę załatwiać pozwolenie na rodzinny i ankietę u anestezjologa wypełnić a rano diabetolog ciekawe ile uda mi się załatwić ? Hmm... Oby wszystko :))

Taaak właśnie jest zaczyna się poniedziałek chwila moment już środa zaraz piątek i mówie kurdę już tydzień minął :)

Dobranoc dziewczynki śpijcie ładnie i żadnych numerów w nocy z porodami :) mamy jeszcze czas :)

reklama
Hej dziewczyny dawno się nie odzywałam ale dużo miałam do zrobienia ciuszki poprac popracować sprzątać itd... Ale dziś juz skończyłam malutki mój waży 3400 przynajmniej tyle ważył w zeszłym tygodniu

Hej,
Święta mnie obudziła, bo musiała zapisać w panietniczku i kartkowala mi nad głową , potem trzaskala szafa bo ona musi d 6 nie śpi, bo ma zaraz gkukoze, więc trzeba trzepac kołdrą komuś nad głową, kuzwa!!!!! Grrrrr do tego dyszy jak walen, ale niech dalej żre co 5 minut.... Ale jestem zla

Nie wspominając o tym, że zasikuja deske Nosz *****, potem idę patrzę a tu mocz *****, po co myć ręce, po co??? Chyba jedyna myję mydłem i susze - bo są suszarki do rąk...

Eh...
Ona może dziś wyjdzie...

Milia a wiesz, że nawet spoko... Szok hehe

Myla mycie podłóg??? Nie przesadzasz??

Natasza :D dorwałam filmy na tel musiałam seriale zgłębić hehe

Dziewczyny gratulacje udanych wizyt i kciuki za dziś :)

I taki kącik dla niego przygotowałam wczoraj

Załączniki

• 1425967548289.jpg
    1425967548289.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 63
Mam pytanie do dziewczyn co brały acard nadal go bierzecie bo ja tak robiłam badania krzepliwosci i są ok ale boję się krwotoku podczas cesarki

Jeny Amisia weź nie Strasz :D to tylko tydzień! Wow! :D piękny kącik!
A co ci lekarze mówili o acardzie? Pamiętam jak mojego ojca babka miała krwiaka który pękł w mózgu to pomimo jej złego stanu musieli odczekać chyba dobę czy dwie bo brała acard wlasnieni nie mogli operowec,musieli odczekać AZ zejdzie z organizmu.

reklama
Do góry