reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Milia83 nic nie bolało i nic nie czułam (miałam w sumie tylko 6 igiełek w nogach i na jednej ręce) Leżałam sobie wygodnie przez 15 min a później położna wyjęła igiełki i wróciłam do domu. A po całym zabiegu to tak zmęczona byłam, że padłam na 2 godziny.

Marela no właśnie niektórym nie opada. Ja czekam i czekam bo trudno mi oddychać a ponoć to pomaga. Ale co raz słabiej to widzę. Prędzej urodze niż mi ten brzuch opadnie...

Doli to jak sanatorium a nie szpital. Jaki wypas. Ciastka do obiadu hehe ;)

reklama
Jezu dopadlo mnie zmęczenie i śpię. Zawiozlam dziecko do żłobka, zjadłam śniadanie i od 10.20 do teraz padlam.

Milia chcesz mi prezent na urodziny zrobić i urodzić? To niedziela swiateczna w tym roku wypada

Natasza u mnie wyganianie za pomocą męża po 48h zadzialalo.

Doli ty chyba byłaś w spa a nie w szpitalu :p ciastka do obiadu :))

Mi też będzie ciężko po roku wrócić wykorzystam cały zaległy urlop to wyjdzie razem ze 14 miesięcy :)

Ja rozumiem że sytuacja finansowa może komuś nie pozwolić zostać w domu ale jak ktoś wybiera krótki urlop aby do pracy wrócić bo lubi to nie rozumiem.. Dziecko po 4 miesiącu tak naprawdę dopiero zaczyna poznawać świat dokoła i ja po 2 kolejnych miesiącach miała bym je zostawić..nie widząc jak próbuje siadać przekręcać się gaworzyć czy nie przytulać kiedy będzie mu źle przy ząbkowaniu.. Później już zaczyna się tępo życia praca dom obowiązki i tego czasu jest mało więc uważam że ten rok to minimum: ) tą więź którą się wypielęgnuje na początku będzie owocować w przyszłości:) a nikt moim dzieckiem nie zajmie się tak dobrze jak ja :)

Ja zamierzam być ok 2 lat z dzieckiem, ale jakbym nie mogła sobie na to pozwolić to bym poszła do pracy. Wszystko zależy od tego jak jest

Wyganiaja mnie po wypis tyle nowych do przyjęcia :o zrobiłam 2 rundy po korytarzu i padam.....

reklama
Sataga moze to przez pogodę ... Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Mnie chyba tez cos rozkłada :( dziwnie sie czuje , obym tylko chora nie była :(

Do góry