reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2015 : )

Przepraszam nie chcialam :* ale moze jak będziecie mieli teraz jakies spotkanie z nia to podpytajcie o to pisanie? I np ile ankiet musisz przeprowadzic itp a Ty sie bronisz w tym roku czy na przysZły?

W tym... błagam Cie nic nie mów . Wiem że jest połowa Marca a ja nie mam nic. Kochana na to spotkanie mamy jej oddać 2 rozdziały. Na seminarium nam tylko powiedziała o badaniach. Ale jak napisać wstęp, jak te rozdziały zacząć, czy coś NUL!!

reklama
Kasia tak jestem na l4 juz 5 miesiac teraz przeszlam na ciazowe wczesniej dostalam mikroudaru okazalo sie mam oywor przetrwaly w sercu i to z tego wiec bylam na l4 i udalo mi sie zajsc w ciaze wiec mimo ze chcialam pracowac w ciazy to mi lekarze sie nie zgodzili

Kochana a masz przynajmniej prace za biurkiem ? Skoro lekarz się nie zgodził to znaczy że ma podstawy .

Dzięki kobitki za odp :* musze sobie zrobic takie usg, zeby sprawdzic czy wszystko gra :)

Claudia ojej no to z tym mikroudarem masakra.. nie dziwie sie, ze lekarze zabraniają Ci pracowac.

Kobietki moje kochane a mam jeszcze takie pytanie bo później mnie cały dzień nie będzie, czy jakby mi się @ rozkręciła dziś to czy te badania mogę w piąte zrobić? bo mówił żebym zrobiła w 3 dniu cyklu, wiem że od dziś to piątek wypada ale nie wiem o ktorej się rozkręci i jak to liczyc

Kobietki moje kochane a mam jeszcze takie pytanie bo później mnie cały dzień nie będzie, czy jakby mi się @ rozkręciła dziś to czy te badania mogę w piąte zrobić? bo mówił żebym zrobiła w 3 dniu cyklu, wiem że od dziś to piątek wypada ale nie wiem o ktorej się rozkręci i jak to liczyc

Jakie badania kochana ?

Gaga ja w 1szy dzień krawienia pojechałam do szpitala, a w 2 miałam robione badania ;-) u mnie okresu jak nie było tak nie ma..

reklama
Do góry