cytrynowa_
Fanka BB :)
Kasik musisz uwierzyć. Jak mój baranine zrobi to palce lizać. Chociaż nigdy nie lubiłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
mam niezyt i nerwice zoladkowaEch Ty to masz z tym żołądkiem.. współczuję bidulko![]()
Dobry wieczór! Pracowity dzień za mną. Uwielbiam działać w ogrodzie, ale mam tak duży plac, że chyba sobie ręce urobię. Masakra. A teraz czekam aż synio uśnie i będę molestować małżonka. Już przysnął, ale siła wyższa - musimy zadziałać
Lux współczuję i martwię się o ciebie. Kurcze, że też Ci się taka zmora trafiła. Najważniejsze, że T umie się jej postawić!
Madziolina działaj, bo razem testujemy - oby to były szczęśliwe testy:-)
Cześć!
tak jak pisałam wczoraj zaczęłam krwawić, było bardzo skąpo, wiec przemknela mi przez myśl implantacją, ale cóż dziś @ się rozkręciła:-(
Majdaczku wrzuć mnie do poczekalni, bo nawet nie potrafię określić terminu kolejnej @.
Witam z kaweczką! Pogoda nam się skwasiła, a miałam w planach wycieczkę rowerową. Ale już sobie zaklepaliśmy obiad u rodziców:-)
Oldżi przykro mi, że się rozkręciła:-(
A mnie już małżonek opieprzył, że się nakręcam... No i chyba ma rację.