reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2016

Mamusie które już mają małe pociechy znacie jakiś sposób na zaparcia tak mnie męczą że masakra a najgorzej wczoraj i dziś nie mogę wytrzymać a z tej radości zapomniałam gina zapytać :(

reklama
Bar no to jest szansa ze w ciąży przybędzie ci kg ;-) udanego spaceru. ..

Fruzka, Chorobek ja niby 60 ale to jest mega jak na mnie ... tu i tam zdeczko odstaje . .ale wszystko do zagubienia w swoim czasie póki co lenistwo mnie ogarnelo ...a w ciąży z synem prawie 30kg na plusie bylo samo spadlo ... ja do uskuteczniania diet i ćwiczeń to się nie nadaje ;-)

Viola faktycznie podejdz do aptet i podpytaj będziesz spokojniejsza ....

Bar byl jakiś syrop dla kobiet w ciąży i dzieci na zaparcia ale kurcze nie pamiętam hmm może podejdz do apteki ...albo naturalnie spróbuj pij duzo wody;jabłka jakies albo śliwki hmm ...

cześć marcóweczki, czy moge dołączyć?;-)
tydzien temu zrobiłam test i wyszły dwie krechy po dwóch latach starań, termin porodu wyliczony w necie to 6marzec.
pierwsza wizyta u gin w piątek.
poki co mam mętlik w głowie, cieszę sie, ale chyba bardziej boje, mam natłok myśli i nie moge przez to spać, mam nadzieje, ze to hormony i ze szybko to minie.
co do objawów to poza bólem piersi i wyostrzonym węchem póki co nie mam żadnych i oby tak zostało :tak:
mam już córcię 7 lat, bardzoooo cieszy sie na rodzenstwo
pozdrowienia

Poziomka Witaj ;-) fajnie ze jesteś ...moj tez się pewnie ucieszy bo marzy o rodzenstwie choć jeszcze nic nie wie i dopiero mu powiemy jak będzie "pewniak" ....

Witaj poziomka, gratuluję:) Mój synek kończy 7 lat w grudniu i też już coraz częściej wspomina o rodzeństwie. Bar Bra, ja miałam w pierwszej ciąży syrop Lactulosum, mój synek brał ostatnio Forlax w saszetkach, działał super, ale nie wiem czy to dla kobiet w ciąży. Dziewczyny, myślicie że mogę wypić lekkie latte z ekspresu? Tak jakoś mnie wzięło na kawę i się waham..Jak to z tą kawą w ciąży?

reklama
a mi się świat zawalił..
byłam dzisiaj na wizycie.. na usg widać pęcherzyk ciążowy na 5t4d a zarodka brak:(
mam przyjść ponownie w piątek bo potem mój gin ma urlop..
mówił że albo się jeszcze pojawi albo wywołanie poronienia.. nie mogę przestać płakać..
na dodatek za tydzień kończy mi się macierzyński i zostanę bez pracy..
nie wiem za co mnie tak pokarało

Do góry