Pupui - Weź Ty tych gosci wykop z domu. Co do nastroju to - piątka! Ja jakoś też kryzysuje... i jeszcze mnie od rana irytują wszyscy. Bycie jedynym prawnikiem w rodzinie powoduje, że wszyscy nagle mnie kochają
a teraz jak "siedzisz w domu i w sumie i tak nic nie robisz" to ludzie dzwonią zeby im pomóc prawnie praktycznie codziennie. Ogólnie nie mam z tym problemu. Skoro ja coś wiem i potrafię to dzielę się wiedzą i ok... ale nie o 8 rano.. i jeszcze jak mówię, że oddzwonie bo muszę poczytać i sprawdzić przepisy, to komentarze - "no myślałam, ze to wiesz" Nosz... taaaak... znam wszystkie przepisy na pamięć. Wszystkie kodeksy, ustawy i nowelizacje. Nosz.... 
Co do dywanu to ja nie chcę wykładziny na cały pokój tylko dywanik taki koło łóżeczka. Czarny najlepiej
Później Leonardo sobie i tak zażyczy pewnie obrzydliwą wykładzinę w samochody i drogi - żeby nie było, nie chcę nikogo urazić, ale jak sobie wyobrażam czarno-biały pokój Leona i kolorową wykładzinę to mam ochotę płakać. Mój P. się śmieje, że ja siedzę nad tym pokojem i wybieram każdą rzecz, a Żuk i tak zaraz dostanie tonę plastików w kolorach tęczy.
Dziś na obiad zrobię pizzę
Soki z porzeczek wyszły pyszne!
WIzytę mam o 19! Ostatnią
Kciuki za wizytujące!

Co do dywanu to ja nie chcę wykładziny na cały pokój tylko dywanik taki koło łóżeczka. Czarny najlepiej
Dziś na obiad zrobię pizzę
Soki z porzeczek wyszły pyszne!
WIzytę mam o 19! Ostatnią
Kciuki za wizytujące!