reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Dziewczyny które jeszcze nie były u lekarza, ja ostatnią @ miałam 17.09 więc wcześniej niż wy, a termin przesunął mi się z 23.06 na 30.06, ciekawe czy się zmieszczę ;D
Ciąża młodsza o tydzień ;)

reklama
Kobitki, ja jak dotąd nie zwymiotowałam ani razu. Miewam jedynie mdłości od czasu do czasu, ale zawsze dość szybko do mnie przychodziły na widok czegoś niesmacznego czy obrzydliwego ;-) piersi mnie już nie bolą, jedynie jak je mocniej wyściskam... brzucha też nie czuję, nic mnie nie pobolewa, nie kuje, aż dziwne. Do wizyty u gina mam jeszcze tydzień, ale jakoś czuję się w końcu spokojniejsza. Może to przez to jak nasze rodziny zareagowały na wieść, że pierwszą rocznicę ślubu spędzimy już we troje ;-)

Kaana dziewczyny są już nasze i nie oddamy ;)
Ja w poprzedniej ciąży z usg mialam termin na 18 listopada, z om na 25 listopada a młodego i tak w końcu postanowili przymusic do wyjścia 1 grudnia :)

Teraz mam z obu termin 7 czerwca. Zobaczymy co z tego wyjdzie :)

No i czytam wszędzie, że po usg ciąża okazała się młodsza, a ja w czasie ostatniego badania, które było przeprowadzone w 5t5d ciąży dowiedziałam się, że na podstawie wielkości pęcherzyka wiek ciąży został określony na 6t2d ;-)

Mnie od dzisiaj solidnie muli, piersi bolą i są ogromnie nabrzmiale. Jeśli chodzi o suplementy to tak jak w 1 ciazy zażywam pregne plus.

reklama
Do góry