reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Hejka,
ja tez zapracowana, ale powoli opadam z sił. Wczoraj po wizycie zamiast na basen to pojechałam na zakupy, bo plec potwierdzona, wiec trzeba było to uczcic ;-)

Magda odpoczywaj kochana, wiem, ze masz duzo na glowie, ale postaraj sie znalezc czas dla siebie.

Bettina ja tez jak sie wdrapie na 2 pietro to ledwo dysze, mecze sie bardzo szybko, wiec nie jestes sama ;-)

Caro te kombinezony w Lidlu to w DE dzis byly, nie dziwie sie, ze ich nie widzialas ;-) zdrowka dla Ciebie!

A torbe pewnie bede pakowac pod koniec stycznia. Jesli chodzi o szlafrok to wydaje mi sie, ze lepiej zabrac jakis cienki, bo wiadomo, ze w zimie grzeja na potege, wiec czlowiek sie w grubszym ugotuje, a chodzi tylko o to, zeby sie okryc w drodze do łazienki albo przy odwiedzinach. Tak myśle :-)

Milego wieczoru!

Beemik bralas kombinezonik z lidla? Ja jutro planuje jechac i ciekawa jestem czy warto

NowaNatka a mowilas o tym ginowi? Mnie tez czesto bardzo boli i chyba bede musiala mu o tym wspomniec

Ok, wygrzebałam. Przepraszam za jakość zdjęc i pogniecenia ale były w rzeczach nieużywanych.
Stanik nowy. Legginsy nowe, przymierzone, z metki L ale to większe M, mają dość wąski pas na brzuch.
Szlafrok szary nowy, przymierzony, z metki L ale to M. Szlafrok cienki, krótki używany w stanie db+++, nie ma plam ani uszkodzeń, rozmiar uniwersalny od S do XXL.

Wszystko oczywiście wypiorę i wyprasuję.
Komuuuu?

Załączniki

• 1447357906136.jpg
    1447357906136.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 53
  • 1447357918421.jpg
    1447357918421.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 58
  • 1447357927192.jpg
    1447357927192.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 57
  • 1447357937627.jpg
    1447357937627.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Rety,od 2 godzin próbuje zrobić zamówienie do tortów i za pierona się skupić nie mogę,bo ciągle coś.

Ati, Bozienka zdrówka dla Waszych dzieciaczków!

Natka ja do snu owijam kocykiem w kokon,a potem starszego malucha kładę w śpiworku :-)

Carolajna zdrówka! Jeju,ale Cie łamie...biedna :-(

Beemik dopisałam Cie do list. Jak coś to jeszcze płeć i imię podaj ;-)

Wiem,że muszę zwolnić,tylko kurcze jak to zrobić?

Do góry