reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Nudze sie dzis w pracy bardzo, siedze sama wiec moge poczytac co sie u Was dzieje...

Wagnies ja też wybieram się pod Papieskie Okno jeżeli wyjdę z pracy przed 9

Antila to Twoj wypadzik wczorajszy tez byl super... ja w Tatry sie wybieram po swietach z moim mezusiem ale chyba pojdziemy sobie do Koscieliskiej... A dzis wieczorem mam nadzieje ze uda Ci sie dotrzec na 21 pod okno!

Wagnies - no sie Wam spacerek "rozwinął" :) Pogoda jest taka piekna, ze mozna skrzydel dostac, prawda?

Carioca bylo super wczoraj ale ja wiekszych skrzydel dostaje po nartkach :-(

Dziś wyjątkowo wcześniej z pracy. Spałam może ze 4 godzinki i teraz zaczynam zasypiać i chyba prześpię się z 2 godzinki, bo nie do życia jestem. Chciałam trochę w domku popracować.A na dworze się jakoś szaro zrobiło...
Wagnies świetnie, ze wypad udany! No i kurcze, nie ma to jak Kraków, może w lecie się wybiorę w końcu!

Najka u mnie swieci slonko i jest calkiem ladny dzionek... chyba Kraq ma jakies wzgledy... A do Kraq serdecznie zapraszam!!!

reklama
Antila - oby Ci się udało dotrzec pod papieskie okno, zazdroszcze mozliwosci takiego doznania. Ja nigdy nie widzialam Jana Pawla II i juz nigdy tego przezycia nie doswiadcze, choc raz bylam blisko - na dniach mlodziezy w Czestochowie, to bylo chyba z 15 lat temu.
Wagnies - no to nieglugo bedą narty wodne :cool2:
Ewa - fajowe ciuszki. Zgadzam sie do serwisu 28dni. Teraz nieco zaniedbalam, ale mam udokumentowany cykl w ktorym zaszlam w ciaze, co jest fajna sprawa. I mozna sie bardzo duzo o sobie nauczyc, po porodzie zamierzam powrocic do mierzenia i pewnie do czasu drugiej ciazy bede stosowala naturalne metody antykoncepcji.
Novaczka - Tyśka to zdrobnienie od jakiego imienia? Irokez czadowy :-)

sensi, piekny brzuszek- zgrabna mamusia z ciebie:tak:i ladnie ci brzuszek teraz wyskoczyl:tak:
Antila, widze ze tez sobie odpoczelas w weekendzik, swietnie, chyba masz blisko do gor, prawda??
Carioca, jestes juz w domku??

ja wlasnie ostatnie szlify nad projektem czynie... nie moge juz na niego patrzec a jeszzce troche mi zostalo... bleee... ja chce zeby juz jutro bylo:-:)baffled:

Cześć. :happy:
Carioca, Tyśka to od Martyny- Martyśka i skrót..
A dziś już nie ma irokeza, przyklapił się..:no: A Ty w domku? Mam nadzieję, ze nie siedzisz za długo przy kompiku?
Pozdrawiam i trzymajcie się.

jestem w domku i glownie leze na kanapie, ale od czasu do czasu wstaję, ale na krótko.
Obraz usg jest juz (nawet juz w czwartek był) zupelnie prawidlowy - nie musze byc wylacznie w pozycji horyzontalnej, siedzaca tez jest akceptowalna, wazne bym nie łaziła i nie dzwigala.

Hej!
Carioca ciesze się, że jesteś w domku i nawet nie musisz ciągle leżeć!
Wagnies dzięki, mam w Krakowie bliską koleżankę i kiedyś jeździłam chociaz tak raz do roku, a ostatnie kilka lat się opuściłam, może w lecie dotrę!
Kjada Ty jutro na monitoring ? Mam nadzieję, że projekt uda Ci sie już szybciutko zakończyć!
A co do 28dni to chyba spróbuję od następnego cyklu!
Dobrej nocki!

No witajcie wieczorowa pora!

Ja wlasnie wrocilam spod okna. Najpierw bylismy na koncercie Rubika na rynku glownym a pozniej pod oknem papieskim na Franciszkanskiej... wspomnienia....

Antila mam nadzieje ze zdazylas dotrzec pod okno? Puscili niezapomniane dialogi sprzed lat... az lezka sie w oku zakrecila... i te spiewy... przypomnialy mi sie te wszystkie przezycia podczas pielgrzymek...

Wagnies - no to nieglugo bedą narty wodne

Carioca niestety narty wodne nie dla mnie... nie umiem plywac i boje sie... :-(

Wagnies dzięki, mam w Krakowie bliską koleżankę i kiedyś jeździłam chociaz tak raz do roku, a ostatnie kilka lat się opuściłam, może w lecie dotrę!

Najka to daj znac kilka dni wczesniej chetnie na kawke sie umowie!

Kolorowych snoof zycze wszystkim

Witajcie dziewczynki:happy::happy:

wczoraj byłam u mojej pani gin z wynikami. Nie muszęłykać żadnych witaminowych wspomagaczy, bo wszystko jest w normie :tak::tak:. Pani położna pochwaliła mnie za brzuch, że nie ma na nim ani jednego rozstępu :-):-):-). No i zaczęło się badanie tętna: pani położna popdłączyła aparat, a w głośniku pojawiło się: brrrrrrr, wrrrrrrrr, bulll,grrrrrrrr, wrrrrrr:happy::happy::happy: Pani położna zrobiła wielkie oczy i powiedziała: "co ono tam wyprawia, hasa sobie w wodzie".no i wkońcu znalazła tętno:-D:-D

następne usg. 18 maja (koniec 30 tygodnia:szok::szok::szok:)

Aha i dostałam zdjątko z poprzedniej wizyty, bo pani gin zapomniała mi je oststnio wręczyć. Pokażę wam jak tylko zeskanuję:happy::happy::happy:

przypomniała mi się jeszcze historia z poprzedniego wieczora;-);-)

Położyliśmy się już z mężulkiem do łóżeczka w takiej pozie, że mój brzuch dotykał pleców męża. Ja już leżałam w objęciach Morfeusza,a tu słyszę, że mąż mówi:"Nie mogę spać,bo dzidziol kopie mi w plecy":-D:-D:-D:-D:-D:-D. musiał mieć niezłego kopa:happy::happy::happy::happy::happy:

reklama
witajcie...
u mnie kolejna @ juz w zasiegu godzin... brzuch boli i tempa niziutko....
jest mi smutno,ale jeszcze jakos sie trzymam...
popisze pozniej...

Do góry