dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
prosze bardzo

polecam sie na przyszlosc

polecam sie na przyszlosc

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kotek - a czemu nie chcesz rodzic w Niemczech, ze tak grzeczne zapytam?
ee... nie smuc sie - ten czas szybciutko zleci i bedziecie razem.
taki troche nie odpowiedni moment bo na pewno bedziesz potrzebowac wsparcia... ale dacie rade!
Glowa do GORY!!:-):-):-)
jesli chodzi o dorabianie sie Polsce to ja mam swoja teorie, ale nie bede jej tu na glos wyglaszac ;-)
fakt - ciezko jest...
ja wczoraj pojechalam do hurtowni dzieciecej - HURTOWNI - a jak zobaczylam jakie tu sa ceny za glupie chusteczki do podcieania pupci dla dziecka to zwatpilam... zaraz zadzwonilam do mojej mamy w stanach zeby mi przeslala wiekszosc rzeczy - ja to wyjdzie GROSZE - a mnie niestety tu nie stac...Trzeba stad spadac jak najszybciej zanim czlowiek jakies schizy dostanie...![]()
Ja jeszcze na zwolnieniu 2 tygodnie, a potem na 2 wracam do pracy. I dopiero po 18 maja już L4 do końca. Sama siebie przekonuję, że dam radę...A tak wogóle to jeśli mogę spytać, to które z nas jeszcze pracują??? Bo wydaje mi się, że większość już na zwolnieniu i tylko niedobitki zostały ;-)
Dorotka Ty jakaś supermenka jesteś! Podziwiam...![]()
Niuni, ode mnie też wszystkiego najlepszego
PS. dlaczego nie ma Cię na liście z urodzinami ??![]()