reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

wyslalam smska do Sorgi z caluskami od nas:-D:-D

:-Dno ja teraz po pracy odpoczywam,a jutro na 8 koszmar
nie lubie srod bo po popoludniowej zmianie
w srode mama na 8:wściekła/y:

reklama
anni śpij dobrze i długo
dzisiaj dzwoniła do mnie koleżanka, która urodziła 3 m-ce temu. mówiła, żebym się wyspała i najadła wszystkiego jeszcze teraz w ciąży, bo potem odpada i jedno i drugie:szok: na dodatek jej mały jest alergikiem i dziewczyna biedna nie może zjeść prawie nic, na co ma ochotę, nawet mleka nie może się napić, ani zjeść głupiego jabłka:-(

Ojjj fakt spijcie ,spijcie i wypoczywajcie....U mnie minello 10 ponad miesiecy od porodu , a ja jeszcze nie przespalam nawet jednej nocy w calosci:no:...I dodam ze moje dziecko wcale nie takie rozpieszczone bo spi sama,zasypia sama tylko jak smok wypadnie to placze i trzeba wstac i wsadzic spowrotem,no i (teraz na szczescie) raz mleko pije tak ok 04:00...Chociaz dzis nie obudzila sie...:szok:

Oczywiscie Wam kochane zycze by dzieciaczki przesypialy cale noce...Bo powiem Wam szczerze ze takie niewyspanie ,zmeczenie itd. potrafi negatywnie wplywac na zwiazek...:sick:

No niedobrze z czerwcówkami... :baffled:
Dzisiaj moja znajoma (termin na 10.06) urodziła przez cc. Operacja długa, ciężka i powikłana - z resztą, cała ciąża była problemowa i zagrożona... Dochodzi do siebie ale to potrwa, dzieciaczek w inkubatorze i na tlenie... To właśnie mnie tak rozbiło kompletnie :sick: Martwię się o nich :sick:

Jejku jak tak dyskutujecie to zaczynam się bać:szok: . Ja też miewam skurcze i ostatnio w nocy budzę się z bólem brzucha, no i krgosłup też daje się we znaki, ale jeszcze w miarę funkcjonuję, tylko teraz zastanawiam się czy nie za lekko do tego podchodzę:zawstydzona/y: .

oj, faktycznie niewesoło:no:
dziewczyny, wiem, że to może w objawach, ale juz spytam tu, wiecie jak to jest z tą szyjką? do gina idę dopiero za tydzień, a zaczynam myśleć o tym coraz intensywniej, czy mam się walnąć do wyra, czy mogę łazić, czy jak:confused: :baffled:

reklama
Kurcze Sorga tak nagle jak wróciła tak i zniknęła, Sorga wracaj szybciutko.
Kachasek i Ty też w szpitalu byłaś, a ja zastanawiałam się gdzie się podziewałaś.
Teraz na prawdę musimy uważać na siebie, bo może się to dla nas źle skończyć.
Esiu współczuję Twojej znajomej, a Ty nie denerwuj się tak bo dzidzia na pewno to odczuwa tak jak sama piszesz. Na pewno wszystko z nimi bedzie dobrze tylko potrzeba trochę czasu na to.
Jolka to gratuluję 8 okienka.

Do góry