reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

A co ci za problemy robią? :-(
spóźniłam się jeden dzień z zapłaceniem składki i teraz musze iść to wyjaśnić :wściekła/y: to było w styczniu i jakoś wcześniej nikt się nie upomniał tylko teraz jak chce macierzyńki:wściekła/y: kurcze spóźniłam sie i tyle rabią cyrki jakbym wogóle nie zapłaciła :wściekła/y: tak to już jest z zusami, skarbówkami...

reklama
Ja też jeszcze nie mam macieżyńskiego, dzisiaj się wkurzyłam i zadzwoniłam kiedy dostane kase za kwiecień, a kobitka mi mówi, że jeszcze jeden papier od pracodawcy nie wpłynął. Zadzwoniłam do kumpeli która go wysłała 24.04. Burdel maja w tym zusie jak cholera. No i na becikowe też czekam, już prawie miesiąc. :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Czy Was też tak często odwiedzają goście? Ja już mam tego nieraz dosyć. Chciałabym pobyć z Wiktorią sama, cisza... spokój...:laugh2: a tu cały czas ktoś nas odwiedza i to oczywiście wieczorem, jak jest kąpanie i córeczka potrzebuje ciszy, ja zresztą po całym dniu też.

Na szczęście nie :-D
Siedzę sobie od rana do popołudnia sama z maleńką aż wróci mąż.
A po południu z reguły też sami jesteśmy.

Ja też siedzę najczęściej sama z dzidziolkiem :happy:

Dziś mąż ma drugą zmianę, wróci po 21, więc po raz pierwszy będę kąpać Piotrusia sama :szok: Mam nadzieję, że jakoś sobie poradzimy :-)

Byliśmy dziś zamówić tort na chrzciny :tak: Przy okazji pospacerowaliśmy sobie 4 godziny :-) Piękna pogoda się zrobiła :-)

My też cały dzień same byłyśmy, niedługo powinien przyjść mąż. U nas pogoda tez taka nie bardzo była, a poza tym Wika dostała małego katarku więc siedziałyśmy w domu żeby bardziej się nie rozchorowała. My z mężem na razie prowadzimy dyskusje na temat chrzcin bo mamy trochę różne zdania :( Do września mamy jeszcze trochę czasu, bo chociaż co do daty jestśmy zgodni ( 09.09)

Ja też siedzę najczęściej sama z dzidziolkiem :happy:

Dziś mąż ma drugą zmianę, wróci po 21, więc po raz pierwszy będę kąpać Piotrusia sama :szok: Mam nadzieję, że jakoś sobie poradzimy :-)

moj maz pracuje w systemie: 3 razy na dzien, 3 razy na noc, 3 dni wolnego, wiec w przeciagu 9 dni 3 razy musze Olivke kapac sama:tak:jakos sobie radzimy, tylko coraz ciezej ja trzymac jedna reka - w ostatnia srode wazyla juz 5 kilo:-)

No to masz już wprawę tigger :-)

My bez problemu sobie dziś poradziliśmy we dwójkę - Piotruś i ja :-) Nie mam na razie problemu z trzymaniem go jedną ręką, choć waży już pewnie ponad 5 kilo :-) W środę będziemy u pediatry to się zważymy :tak:

reklama
a ja zostalam juz sama
mama i tesciowa to już tylko wspomnienie ;-)

chcialam sie pochwalić, że sama jestem z dzieciakami od 14 do 24 i jak narazie jest fajosko :tak:
codziennie kąpie 2 dzieciaków sama
a najlepiej jest wtedy kiedy Pariska próbuje wejść do wanny z Maddoxem :eek:
i usypianie jest świetne, kiedy nazmianę się budzą :eek:
co jedno ucichnie to drugie jęknie lub... kichnie :laugh2:
ryków... przy usypianiu u nas w domu nie ma :-)

czas mi leci niesamowicie szybko
godziny lecą jak minuty :szok:

Do góry