reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Asia, Fusik uporządkowała datami, czyli dzień, miesiąc ale przede wszystkim rok:-D :-D :-D U Ciebie wyszedł taki ... artystyczny nieład:-D :-D :-D No i sumka powinna być zdecydowanie na przedzie ;-)

To ja spróbuję ;-)
Sumka 14 i 21 czerwca 1997 (10 latek :)
Irmaa 15 czerwca 2002
mama Marcinka 29 czerwca 2002 godz. 17
Heatherek 21 września 2002 godz. 13.30
KasiaDe 14 czerwca 2003 godz. 16
Mamoot 17 kwietnia 2004 godz.17
Stokrotki 17 kwietnia 2004 godz.19
Fusik 5 czerwca 2004 godz. 19
Basia26 14 sierpnia 2004 godz.13
Baśka 25 wrzesień 2004 godz. 17
ell 30 lipiec 2005 godz. 14
Kasia Kucińska 26 grudzień 2005 godz. 17
Ania76 22 maja 2004

reklama
KasiaDe ale Asi chodzilo chyba o uporządkowanie miesiącami, kto kiedy świetuje, a nie ile;-)

My mieliśmy tylko cywilny. Po uroczystości był obiad w domu na jakieś 25 osób a potem koło 18 my z mężem się zmyliśmy i pojechaliśmy do takiego uroczego hotelu na weekend poślubny.

to my mamy za soba wspolnych prawie 8 lat...po ślubie 5 (ponad - 31.03.2002 r.

taka siksa byłam jak mnie przed ołtarz zaciągnąl - nie miałam nawet 20 lat:eek: :eek: :eek: :eek: :baffled: :nerd: :nerd: :nerd: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
:-D :-D :-D :-D :-D

Heatherku, a mogę zapytać, jak wyglądało Wasze wesele? Bo ślub bardzo wcześnie - o 13.30 i co potem - impreza do białego rana?:-)
O, a u Basi26 nawet wcześniej - o 13:szok: :-)

Asia, pewnie ze mozesz :-D
My generalnie nie jestesmy milosnikami wesel w takim typowym wydaniu... Muzyka na zywo, konkursy, oczepiny, tanytany... U kogos - ok, ale my sami nie mielismy na takie typowe weselicho ochoty. Wiec tu nie bylo problemu.
Poza tym pol roku wczesniej zmarla moja mama chrzestna i jakos tak nie pasowalo nam, zeby sie bawic w ten sposob...
No a po kolejne - dla nas najwazniejsza byla uroczystosc w Kosciele i tam zaprosilismy wszystkich znajomych, przyjaciol, blizsza i dalsza rodzine, itd itd. A obiad weselny po slubie byl tylko dla naprawde najblizszych - w sumie zebralo sie ok. 30 osob. Zreszta, my oboje jestesmy z W-wy, wiec wiekszosc gosci w Kosciele byla tez tutejsza i nie mielismy takiego dylematu, ze specjalnie do nas ktos przyjechal, wiec MUSIMY go ugoscic...
Wiec w efekcie byl cudowny uroczysty obiad przy swiecach i karafach z winem :-D - z najblizszymi przyjaciolmi i rodzina. Siedzielismy do jakiejs 23.00, a potem siusiu, paciorek i spac :-D :-D

reklama
Do góry