reklama
kachasek
matka-wariatka :)
ja tak samo, zawsze męża można wysłać na zakupyJa herbatek nie zakupiłam jeszcze żadnychpoczekam, zobaczę jak niunia będzie jeść
![]()

Kotek07
mamy czerwcowe 2007
koperkowa jest na kolkę
widziałam wodę koperkową, ale można ją stosować dopiero po skończeniu miesiąca, więc na razie nie kupuję
tą na laktację widziałam w każdym markecie, w rossmanie, schleckerze więc na pewno znajdziesz
Wiem że koperkowa jest na kolkę, ale na tej było napisane dokładnie przeciw kolkom, albo to było przeciw zaparciom, nie pamiętam:-( . W każdym razie z tej samej serii Hipp.
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
Dziewczyny, muszę was niestety zmartwić - na kolkę niestety nie ma żadnego lekarstwa. Niestety, zarówno rodzice jak i dzidziuś muszą to "przeżyć". Ja wypróbowałam ( z Adą) wszystko chyba, co było dostępne 4 lata temu na rynku, łącznie z wodą koperkową , herbatkami itd. i nic nie pomagało. Przeszło pewnego razu po prostu samo i już. I to nie tylko moja opinia, niestety. Może niektóre specyfiki łagodzą troszkę objawy, choć ja nie zauważyłam.

Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Witaminka lepiej tego nie przeżywać ;-).
reklama
kachasek
matka-wariatka :)
osobiście nie wiem ile litrów wejdzie do mojej torby, ale 50 to chyba już za dużo jak na nią i dałam radę się spakować, więc Esiu myślę, że się zmieścisz (chyba, że bierzesz np szlafrok frotte, pakę pieluch dla maleńswa, ubranka itp, no to faktycznie możę być problem)