reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Torba do szpitala!

koperkowa jest na kolkę
widziałam wodę koperkową, ale można ją stosować dopiero po skończeniu miesiąca, więc na razie nie kupuję
tą na laktację widziałam w każdym markecie, w rossmanie, schleckerze więc na pewno znajdziesz

reklama
koperkowa jest na kolkę
widziałam wodę koperkową, ale można ją stosować dopiero po skończeniu miesiąca, więc na razie nie kupuję
tą na laktację widziałam w każdym markecie, w rossmanie, schleckerze więc na pewno znajdziesz

Wiem że koperkowa jest na kolkę, ale na tej było napisane dokładnie przeciw kolkom, albo to było przeciw zaparciom, nie pamiętam:-( . W każdym razie z tej samej serii Hipp.

Dziewczyny, muszę was niestety zmartwić - na kolkę niestety nie ma żadnego lekarstwa. Niestety, zarówno rodzice jak i dzidziuś muszą to "przeżyć". Ja wypróbowałam ( z Adą) wszystko chyba, co było dostępne 4 lata temu na rynku, łącznie z wodą koperkową , herbatkami itd. i nic nie pomagało. Przeszło pewnego razu po prostu samo i już. I to nie tylko moja opinia, niestety. Może niektóre specyfiki łagodzą troszkę objawy, choć ja nie zauważyłam.:baffled:

Ja o tym wiedziałam, moja przyjaciółka ma półtorarocznego synka i mówi to samo, że nie ma preparatu który by całkowicie wyeliminował kolki. Trzeba to po prostu przeżyć.

Pierwszy zakup do torby poczyniony :-) Kliknęłam na allegro 2 torby :-D Jak się zjawią, ocenię jakie są szanse zmieszczenia tego wszystkiego co Wy już powkładałyście... W 50l i 30l to mi się chyba uda :confused:

reklama
osobiście nie wiem ile litrów wejdzie do mojej torby, ale 50 to chyba już za dużo jak na nią i dałam radę się spakować, więc Esiu myślę, że się zmieścisz (chyba, że bierzesz np szlafrok frotte, pakę pieluch dla maleńswa, ubranka itp, no to faktycznie możę być problem)

Do góry