reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

podwójne szczęście BLIŹNIAKI

Widze, ze mowa o samochodach , my mamy kombi no ale teraz chyba bedzie niestety za male, wiec tez rozgladamy sie za wiekszym. Na troje dzieci zwykle kombi niestety chyba nie wystarczy, dlatego myslimy o czyms siedmioosobowym najlepiej z przesuwanymi drzwiami.
A jesli chodzi o wozki to radze zwaracac jednak uwage na wage (sie zrymowalo)!

Motylinek
co do tych moich bolow glowy to juz mialam wszystkie badania mozliwe w ciazy zrobione, wlacznie z rezonansem magnetycznym:szok: A to dlatego,ze jednego dnia mialam zaburzenia widzenia, dretwienie lewej reki i lewej polowy twarzy:szok: Jazda na maxa, potrzymali mnie dzien w szpitalu i stwierdzilii , ze mam migrene z aura cokolwiek to znaczy:confused:

reklama
dziewczyny ja też wczoraj miałam potworny ból głowy :sick: myślałąm że ocipieję :-p

jeeli chodzi o auto .. to mi się nigdy nie podobały combi :no: ehhh takie głupie pstre gadanie ... nawet mama chciała się z nami złożyć np. na skodę fabię combi, ale Karolina kategorycznie powiedziała NIE :wściekła/y:
także szukamy dalej :-)

mój wózek będzie ważył niestety 24kg :zawstydzona/y: wiem, że to strasznie dużo :-( no ale z wózków, które nam siętylko podobają jest właśnie ten minus - WAGA :zawstydzona/y:
chcemy mieć wózek z jedną gondolą, aby dzieci były razem, no i 4-kołowy ... a wszędzie dookoła widać wózki 3-kołowe z dwiema gondolami, lub gondolami -jedna z przodu, druga z tyłu. My takiego wózka NIET :no: więc pomimo wagi bierzemy wózek, który mamy wybrany :tak:

kajunia
gwarantuje , ze spodobaja Ci sie kombi jak nie bedziesz mogla do normalnego bagaznika wsadzic swojego blizniaczego wozka;-) :tak:
A co do tej wagi wozka to naprawde, sproboj w sklepie jak sie jezdzi w wersji spacerowej z dwoma 10kg brzdacami. Moze pozycz od kogos dzieci ( ja zamierzam wlasnie tak zrobic;-)), albo wlozcie poprostu cos o duzej masie ok. 20 kg do srodka i zobaczcie jak sie jezdzi, jak sie skreca, jak ewentualnie radzi sobie z kraweznikiem. Mowie serio, lepiej sprawdzic niz pozniej klac, w koncu to nie maly wydatek.

kajunia
gwarantuje , ze spodobaja Ci sie kombi jak nie bedziesz mogla do normalnego bagaznika wsadzic swojego blizniaczego wozka;-) :tak:
A co do tej wagi wozka to naprawde, sproboj w sklepie jak sie jezdzi w wersji spacerowej z dwoma 10kg brzdacami. Moze pozycz od kogos dzieci ( ja zamierzam wlasnie tak zrobic;-)), albo wlozcie poprostu cos o duzej masie ok. 20 kg do srodka i zobaczcie jak sie jezdzi, jak sie skreca, jak ewentualnie radzi sobie z kraweznikiem. Mowie serio, lepiej sprawdzic niz pozniej klac, w koncu to nie maly wydatek.

Ladina masz DUŻO racji ale to jest forma gustu i zdania napewno już nie zmienimy :no::-p zresztą kuzynka miała podobny wózek i narzekała, więc pójdę troszkę po śladach rodzinnych ;-)

Kajunia a wozek tez bym chciała jak ty z jedna gondola
dzisiaj na targu widziałam taki i ten podzielony na pol
i ładniejszy jest ten z jedna gondola
choc ten podzielony optycznie wydaje sie wezszy
a moze i jest :confused:

kajunia
a to kuzynka tez blizniaki ma??
no jezeli jestescie tak zdecydowani to faktycznie kupujcie, ja mam ciagle dylematy , pewnie jeszcze ni sie zejdzie zanim kupie wozek.

Lilka
mi sie tez podobaly strasznie samochody typu jeep, ale teraz z trojka dzieci nie ma szans:no:

Ladina dlaczego??

nie ktore sa bardzo duze i spokojnie rodzinka 5-osobowa wejdzie :tak:
no tak mysle....

Lilka
Wiem , ze w niektorych nie mieszcza sie trzy foteliki obok siebie, moze te male tak, ale takie od 9 kg to juz nie wszedzie.

reklama
rozumiem
moja kolezanka ma mercedesa ale taki mniejszy jakis
nie znam rodzaju
i ona jezdzi z tyłu z dwojka dzieciaczkow a z przodu 3 dziecko w foteliku :happy:
troche faktycznie utrudnione to...

Do góry