nie ja w to nie wierze, troche poczekam, znam swojego pechaInformuj na bierząco!!! Cos czuje, ze pójdzie od razu
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie ja w to nie wierze, troche poczekam, znam swojego pechaInformuj na bierząco!!! Cos czuje, ze pójdzie od razu
ja pierdziele, jak to zabrzmialo hahhaaŁaziła miało byc nie chciała, słownik w telefonie ma swój rozum
Byc dobrej myśli:-) a kochana jak masz siły i checi to w czym był problem? U Ciebie chodziło o te komórki nk? Bo sie gubie już w tych wpisachnie ja w to nie wierze, troche poczekam, znam swojego pecha
Bertha a Ty dlugo juz sie starasz?
Byc dobrej myśli:-) a kochana jak masz siły i checi to w czym był problem? U Ciebie chodziło o te komórki nk? Bo sie gubie już w tych wpisach
Nk to moje sa, ale jak ktos chce to chetnie oddam, za darmoche, jeszcze doplaceByc dobrej myśli:-) a kochana jak masz siły i checi to w czym był problem? U Ciebie chodziło o te komórki nk? Bo sie gubie już w tych wpisach
nie, ja zem zdrowa, tylko tak czuje, ze predko to nie pojdzie
Wiec z górki :-) jak zdrowa :-) trzymam kciuki:-) jak za nas wszystkie :-)nie, ja zem zdrowa, tylko tak czuje, ze predko to nie pojdzie
Kochana a rokowania jak? Bo z tego co pamietam to leczysz:-)Nk to moje sa, ale jak ktos chce to chetnie oddam, za darmoche, jeszcze doplace![]()
Wiec z górki :-) jak zdrowa :-) trzymam kciuki:-) jak za nas wszystkie :-)czas pokaze, sama jestem ciekawa
Rokowania dobre, nk juz w normie pewnie, ale wlewy musze caly czas brac nawet w ciazy do konca 2 trymestru. No i nie moge sie denerwowac bo od tego nk moga rosnac. Ciaza powinna sie utrzymac teraz, tylko jakos nie chce teraz zaskoczyc, a poprzednie szybko jakos byly, fakt ze tez sie szybko konczyly , no ale teraz juz ma byc dobrze.Kochana a rokowania jak? Bo z tego co pamietam to leczysz:-)