reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Aestima - no właśnie nie wiem czy to nie za dużo. Niby jem zdrowo i często.....więc powinno być ok. Jutro się dowiem.

A jak to jest jak jutro mam 7t1d to mówię, że jestem w siódmym tc czy już 8-mym? I np. w internecie patrzeć mam na rozwój zarodka w siódmym czy ósmym tygodniu? Bo zgłupiałam :D
W 8smym:)

anik.to się tak da? 5 kg? Marzenie :) ja z synkiem 20 kg. Startowalam z wagi 55kg a teraz niestety waga większa znacznie... ale tez doeta i leki (metformina)

bulkaasia&&&&&! To juz nie plamienie, muszą cos zrobic jak takie duze krwawienie. Bo to moze byc z torbieli, nadżerki, krwiaka. Oby nic powazniejszego! Informuj nas kochana.

Moja mama w ciąży ze mną przytyła 4 kg... więc jest dla mnie motywacją :D

Dziewczyny, lekarz stwierdził poronienie :hmm:, za dwa dni ma przejść krwawienie. Jak nie to mam iść do szpitala.
Dziękuję wszystkim za miłe słowa i życzę Wam szczęśliwych rozwiązań.

Dziewczyny, lekarz stwierdził poronienie :hmm:, za dwa dni ma przejść krwawienie. Jak nie to mam iść do szpitala.
Bardzo ale to bardzo mi przykro, nic co napiszę w tej chwili Cię nie pocieszy więc nawet nie próbuję...mocno, mocno przytulam i myślami jestem z Tobą...

reklama
Bardzo mi przykro :frown: Trzymaj się mocno.

Ja w ciąży z synkiem przytyłam 20 kg, choć to było ważone dzień przed porodem, a byłam już wtedy dosć spuchnięta :)

Do góry