reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

No tak przed 11 i zastalam dwa biale staniki w obwodzie 90 d wiec za duze w innym lidlu tez byly dwa 90 d bo tescia wyslalismy mial po drodze ;( eh szkoda gadac

reklama
Bluelovi - kurcze moglas mowic. Moglam ci kupic jak rano bylam. W srode bede u mamy to bym ci podrzucila. Moglabysmy sie spotkac na spacerek przy stawie. Oj nie pomyslalam

Martita - ja w pokoju mam tylko naroznik stolik co widac i szafke rtv na sprzet i finito stad przestrzen. Obok mam kuchnie 12m i tam duzo szafek i stol jadalny na 4 osoby.
Co do szaf to corka ma u siebie szafe i swoje ubrania ma w niej. My u siebie w sypialni mamy szafe 2m i tam trzymamy swoje. Do tego mamy kanciape taka 2.5m szumnie zwana garderoba i tam mamy posciel reczniki i obuwie sezonowe na dole w kartonach a na drugiej scianie wieszaki i tam wszystkie kurtki kombinezony i takie grube rzeczy wisza. U goru jest nadstawka i tam zapasowe koldry itd. Na dole odkurzacz dedka do prasowania itd. Ogolnie maly burdelik;) ale mamy za to gdzie to upchac.

Mój zabawek nie znosi :D a ja bym wolała, mowie mu weź sobie dziecko zabawki tu przynieś mama sobie tv włączy :D a on "nieeee!!! Kom bawić" hehe i do siebie do pokoju ciagnie a jak już tv mamy oglądać to bajki...
Ja czekam na pościel i będziemy lozeczko rozkładać musze sobie tu obczaić gdzie mi wygodnie będzie postawić przy codziennym funkcjonowaniu w sypialni prasuje, za szafa trzymam odkurzacz i suszarkę na pranie male mieszkanie także to trzeba przemyśleć :)

Kitki ja mam też 2 szafy teraz w sypialni jak dokupilismy dla Dominika do tego regał i komoda.. no i łóżko i lozeczko jeszcze dojdzie. .. dobrze ze sypialnia duża heh

To my kitki mamy podobnie tez malutki salon i kuchnie :) a stolu jadalnianego jeszcze sue nie dorobiłam tyle ze my mamy gore i wszystko co nie potrzebne na górze trzymamy :) tam to jest balagan :p

Dziewczyny bardzo ładne macie salony. Najbardziej podobała mi się "wystawka" córeczki Ani :-D

Ja już wróciłam z Lidla. Staniki rzeczywiście nie bardzo, nie kupiłam żadnego.
Kupiłam za to najmniejsze skarpetki i najmniejsze body (takie same jak kitki).

Wracając zajechałam jeszcze do Pepco, tak z nudów, i znalazłam na wyprzedaży body rozm. 62 za 5,99 zł z napisem "jestem super wnuczkiem" :biggrin2:

Załączniki

• DSC_0003.JPG
    DSC_0003.JPG
    174,4 KB · Wyświetleń: 68
  • DSC_0002.JPG
    DSC_0002.JPG
    164,4 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Do góry