reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Ale to chyba nie głód go budzi, bo zjadł o 23:00 90 ml, o 2:00 i o 5:00 po 50
u nas Natalka je wieczorem przed snem tak po 19 150ml i rano ok 6 150ml w ciągu dnia po 120ml tak co 3,4 godziny:tak:

muszę się pochwalić że nasz leniuszek podnosi główkę do góry fotki zamieściłam w albumie
duża zasługa maty edukacyjnej

reklama
Super roksi :-)

Co do maty, to ja właśnie odkryłam, gdzie jest "pozytywka" na niej :-D Trochę czasu mi to zajęło, no cóż :-p:-D:laugh2:

kurcze a ja dzisiaj dostałam drugi okres:wściekła/y: i brzuch mnie lekko boli aż mi się przypomniały czasy jak zwiajałam się z bólu:sick: zobaczymy jak będzie bo podobno po porodzie wszystko mija:-)

kurcze a ja dzisiaj dostałam drugi okres:wściekła/y: i brzuch mnie lekko boli aż mi się przypomniały czasy jak zwiajałam się z bólu:sick: zobaczymy jak będzie bo podobno po porodzie wszystko mija:-)

Nic nie mów...
ja okres miałam jakieś 8-9 dni, a kolejne 5 plamię...ciekawe czy dzisiaj dalej będę, bo mam już dość :wściekła/y:
Jednego dnia myślałam, że już koniec mam, ale gdzie tam :dry:

Nic nie mów...
ja okres miałam jakieś 8-9 dni, a kolejne 5 plamię...ciekawe czy dzisiaj dalej będę, bo mam już dość :wściekła/y:
Jednego dnia myślałam, że już koniec mam, ale gdzie tam :dry:
ja pierwszy okres miałam prawie 2 tygodnie:szok: później prawie 4 tyg. przerwy i znów dzisiaj dostałam:baffled: mam nadzieje że będzie krótki jak kiedyś max 5 dni

reklama
Witam w poniedzałek

Muszę Wam się pochwalić, że moje dziecko spało dziś non stop 9h!!!!!!! To jakiś rekord świata w jego przypadku. Obudził sie o 5:30, napił się i znow 1,5h , potem znow się napił i śpi.... Oczom nie wierzę....

Gratulacje:))
to coś wisi w powietrzu.Wojtek już czwartą noc śpi po 6/7 godzin.Potem 4.40 pobudka ,10 min cycka i spanko do 7.30. A ja z nim .
DZiwnie się czuję z tym, że nie zasypiam na stojąco i mam siłę na coś więcej niż zmiana pieluchy. Wczoraj zaczęłam się nawet w tym doszukiwać jakiejś choroby. Ale to pewnie normalne, że dzieci zaczynają więcej spać. Ja się oczywiście zaczynam martwić tym, że jak się nie budzi 3 razy w ciągu nocy to mało je . A może się tym nie ma co martwić co?

U nas też chrzest w planach. Jak wszystko dobrze pójdzie to za 2 tygodnie.Zapraszamy tylko dziadków małego,prababcie i chrzestnych. Z kościoła sobie po prostu pójdziemy do restauracji, która też jest w parku, na jedzonko i tyle. Nie lubię spędów rodzinnych i koniec. Nie planujemy zapraszać nikogo więcej no i pewnie się poobrażają.

a tak z innej beczki. Jaki rozmiar ubranek noszą Wasze dzieciaczki teraz? Mój ma w tej chwili 2 i pół miesiąca i powoli zaczyna wyrastać z 62.. hmm

Do góry