Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ciekaw co u Cassiah, milczy na starczkach styczniowychPatrycja ja tez przez to miałam przerwę na forum
ona zniknela jak Ewelka zaszla, i cisza, oby bylo wszystko ok u niej, bo sie martwieTez o niej myślę Luxi. Może zaciazyla i zapomniała o nasmam nadzieję że się odezwie w koncu
no troszke mnie nie było ale już czuje się lepiej psychicznie więć odwiedziłam forumno dosc dlugo Cie nie bylo
Tez to zauwazylam. Oby wszystko było dobrzeona zniknela jak Ewelka zaszla, i cisza, oby bylo wszystko ok u niej, bo sie martwie
napewno jest wszystko w porządkuTez to zauwazylam. Oby wszystko było dobrze
tak to racja i chciałoby się wiedzieć co u tej osoby słychaćMusi byćmimo że nie znamy się osobiście i w większości nawet nie wiemy jak wyglądam to człowiek sie do pewnych osób przywiazuje
![]()