reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

O wlasnie, ja tez oglądam seriale wtedy :):)
Mój amatorsko gra w piłkę. W poniedziałki ma treningi wieczorem, więc zawsze jestem sama bo z pracy już nie przyjeżdża. Wtedy sobie nadrabiam domowe obowiązki. Kladę dzieciaki, piorę, prasuje. W weekendy kiedy ma mecze jeździmy razem. Chłopaki kibicują i bawią się na placu koło boiska.

Seriale jakie przerabialalismy ostatnio to Suits. A sama uwielbiałam oglądać gotowe na wszytko. Szkoda że już się sezony pokonczyly....

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

reklama
Dzis 13 dc gin miwil ze wazne jest zeby na monitoring przyjsc w 9 lub 10 dc wtedy widzi jaki jest przyrost i moze lepiejbokreslic kiedy peknie pecherzyk.

Nie wiem czy teraz codziennie sie przytulac czy nie ...
My codziennie od 10 do 17 dc z 1 dniem przestoju. Ale ja ani testów ani monitoringu nie robiłam. Zakładam że owu miałam tak 14-15 dc.
Zatestuje dopiero jak @ nie przyjdzie planowo 14.04[emoji6]

Lekarz mówił mi że w sprzyjających warunkach plemniki mogą nawet tydzień przetrwać. Mam koleżankę której znajoma zaszła po zbliżeniu w 7dc. Urodzi dziewczynkę.

Ja też tym razem nie będę robiła wcześniej testów bo tylko się stresuje niepotrzebnie i jak wychodzi negatyw to mam beznadziejny humor. Więc kończę z wczesnym testowaniem ;)

Napisane na SM-G361F w Forum BabyBoom

Ja też tym razem nie będę robiła wcześniej testów bo tylko się stresuje niepotrzebnie i jak wychodzi negatyw to mam beznadziejny humor. Więc kończę z wczesnym testowaniem ;)

Ja w poprzednim cyklu zrobiłam aż 3... bo natura zrobiła mi psikusa i przedłużył cykl do 33 dni. Regularnie mam co 28. Ostatnio w takiej sytuacji na teście zobaczyłam ll kreski, więc tym razem też po cichu liczyłam, że to już. Teraz zamierzam pójść na betę. Da mi jasny obraz sytuacji[emoji2]

Miałaś grypę i antybiotyk to też może mieć wpływ.

Mamuniol-bez antybiotyku się leczę, Olcia dostała antybiotyk

Kolekcjonerka... Hmmm a może jednak to to????

Ja przy każdych starankach tez wyszukiwalam u siebie objawów... Teraz to samo cycki jak nie bolaly od kilku miesięcy od 2 dni nabrzmiałe i bolesne. Ale nie robię sobie nadzieji.

Kolekcjonerka...raczej nie...wczoraj robiłam test i 1 kreska...

Jak tam twoja @? Masz szansę na dzidziusia czy wykluczasz?

Dziewczyny - zrobię ponownie jutro rano bo nic się nie zmieniło i wciąż czekam a to staje się coraz bardziejw kurzające. generanie nigdy nie mam dłuższych cykli niż 30dni

:)

W grudniu będzie juz 35, wiec rocznik moj to 81 :)

Ekstra! Kiedy testujesz? :)
U mnie objawów brak.

Miłego dzionka!

Ja też 81 rocznik

Ja w pierwszej ciąży jako oznaki miałam uderzenia gorąca. Było mi tak gorąco że rozbieralam się wszędzie do rosołu prawie a był grudzień.
W drugiej przed zrobieniem testu żadnych specjalnych sygnalów- a tak z tydzień po terminie takich zadyszek dostawałam, że problemy z wejściem na 2 piętro miałam okropny- jak babcia co 3 schodki postój.

ja notorycznie mdlałam (chyba 7 razy do 6 miesiąca i to przeważnie w zatłoczonym autobusie dojeżdżając do pracy)

I zaczęło się :( zaczęły się samotne wieczory... Zrobiło się ciepło i mój mąż wystartował z rowerem . W zimie chodziliśmy razem na kijach , ja na rowerze nie bardzo jeżdżę i mąż o tym wie. Przykro mi bo nie chce chodzić ze mną na tych kijach a samej to trochę głupio. Jak to wygląda?? Każdy sobie rzepke skrobie :( masakra , odechciewa się starań

u mojego niedługo zacznie się motor, ale mam nadzieję, że jednak grilowanie na działeczce zwycięży.....

33 dzień cyklu dziś. testowałam wczoraj i nic. Wkurza mnie to czekanie bo wiem że nic z tego ech... rano powtórzę test na wszelki wypadek

reklama
Do góry