reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiki jak jak ide do tej małej to tez albo kaszkę alb słoiczek jakas zabaweczke czy ciuszek:)
Jak ona się śmiała az mi się ciepło na serduszku robiło naciesze się zawsze nia:)
Nasza Madzia przecież ma takie maleństwo w jej wieku :)

Kulcia takie buciki najlepsze ..:D
A ja sobie zaczęłam kupywac te rzeczy dla dzieci bo ja sniadan nie jem często a nie chce żeby dzidzi cos brakowało a to pycha i duzo witaminek ma:)
Mam takie cienie pod oczami teraz jak OlaMagda to chyba od ciazy no nie?;)

Ola a ty morfologię miałaś słabą ostatnio, dobrze mi się wydaję. To może te sińce pod oczami to przez to. Jedz te buraczki kochana, podobno sok z pokrzywy ma dużo żelaza. Można w aptece kupić. Smak ma taki średni jak lekarstwo, ale wypić się da

reklama
Podobno poród boli jak łamanie 21 kości jednocześnie. Nie miałam złamane nic więc nie wiem :D

Dora ja się sugerowalam aplikacja bo ani szyjki nie umiem badać ani nie miałam rzadnego sluzu :) w sumie to było u mnie tak ze ok dzialamy kiedy nam się zachciało ale sprawdzałam w apce :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dorcia nie patrz na sluz bo ja i kulcia jesteśmy dowodem ze sluz to nie zawsze wyznacznik ja raz mialam a raz nie mialam susze i sam bialy jak zaszlam
Kup testy albo dzialaj co drugi dzień jak możesz:) :*
Moze to lepiej ze śluzu nie ma.bo się tak nie nastawia człowiek heh

Ola a ty morfologię miałaś słabą ostatnio, dobrze mi się wydaję. To może te sińce pod oczami to przez to. Jedz te buraczki kochana, podobno sok z pokrzywy ma dużo żelaza. Można w aptece kupić. Smak ma taki średni jak lekarstwo, ale wypić się da
Dorcia morfologie mam bardzo dobra ponad 12:D tzn hemoglobine:) Robilam dwa razy w ciągu tygodnia to raz mialam 12,9 a druga 12,7 o dwa sobie spadło ale i tak dobra:)
Także to nie od tego moze tak sobie wyszły:p
A Ty dobra masz?:)

Ostatnia edycja:
Podobno poród boli jak łamanie 21 kości jednocześnie. Nie miałam złamane nic więc nie wiem :D

Dora ja się sugerowalam aplikacja bo ani szyjki nie umiem badać ani nie miałam rzadnego sluzu :) w sumie to było u mnie tak ze ok dzialamy kiedy nam się zachciało ale sprawdzałam w apce :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Zależy jedna urodzi za 15min bez boli a druga krzyczy na pol porodowki kilka godzin koleżanka mie kiedyś opowiadała jak rodziła:D
Mówią ze porod naturalny najlepszy bo radzisz zaraz dzidzia Ci wynagradza i dobrze się czujesz
A po cesarce szwy itp schylic sie nie można
Moja mama musiała cesarke to taka blizne ma a teraz nic nie widać ladnie zaszyja i nie ma tego bólu :/
Ale za tym idzie kasa i potem ciężko jest ze szwami

Przy porodzie trzeba poprosić o znieczulenie wewnatrzoponowe ,to do kręgosłupa , i az radość rodzic ! Tak miała przy synu

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi dali znieczulenie, zrobilo mi sie tak dobrze, ze odplywalam. Odrazu kazaly z lozka schodzic i skakac na pilce. A pozniej znowu oxytocyna wzmagajaca skurcze i tyle bylo ze znieczulenia.
W sumie to jako jedyna ze znajomych moich tak zle wspominam porod. Moja mama tez miala ciezkie. Znam duzo dziewczyn, dla ktorych byla to bulka z maslem :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja gdyby nie te szwy to bym chciala cesarke ale znowu mówią mi naturalnie nie zadne cesarki
Ale ja sie boje ze bedzie bolalo i ze nie bede umiala pszec i soe udusi dzidzia :/ale to pewnie takie moje wymysly i nie będzie tak zle

OlaMagda to cos kosztuje? Ja slyszalam nie wiem czy dobrze ze do kręgosłupa boli ze się zes....mozna:D

reklama
Do góry