reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2016

ja sprzatac lubie :D ale glownie dlatego ze w syfie nie lubie siedziec a od razu efekt jest :) i nie przeszkadza mi puszczanie prania, rozwieszanie go i rozkladanie na miejsce, a podlogi zmywanie itp lepiej zeby ktos inny robil :D

reklama
Mi to zawsze ciezko sie zabrac, a jak juz sie wezme to moge prasowac I sprzatac. Jedyna rzecza ktorej nie znosze to jest mycie lodowki, tragedia dla mnie, a tak to ujdzie:) a gdyby wlasnie ktos za to placil, to byloby super;)

Aniolkowa mamo, ciesze sie, ze jest lepiej, tak mi ta sytuacja utkwila w glowie..
Co za lobuziak z tego synka taki maly, a juz tak psoci;)

Znowu mam bóle jak na@ :-( jeśli nie przejdą to sprawdzą jak szyjka. Zrobili usg i mały ma dupkę prawie w kanale rodnym :-/ wykończy mnie ta huśtawka

Ankaka nie miałam. Ciąża przebiegała normalnie. Tzn miałam czasem bóle jak na@ i stawianie brzucha tak kilka razy na dobę ale myślałam że to normalne.
Wstaje tylko do WC

reklama
Do góry