reklama
Ja, w tym szczególnym dniu życzę dzieciom już narodzonym mnóstwo pieknych dzieciecych chwil i pogody ducha.
Dzieciaczkom jeszcze nie narodzonym życzę zdrówka i łagodnego przyjścia na świat. A tym aniołkom, którym nie było dane się narodzić życzę jak najszybszego powrotu do rodziców w ziemskiej postaci :-)
Dzieciaczkom jeszcze nie narodzonym życzę zdrówka i łagodnego przyjścia na świat. A tym aniołkom, którym nie było dane się narodzić życzę jak najszybszego powrotu do rodziców w ziemskiej postaci :-)
Karolka2106
Fanka BB :)
Ja również dołączam się do życzeń. Wszystkiego Naj dla Waszych Maluszków. :*
asia669, czyli wychodzi na to, ze ta metafolina jest taka "droga".
Jestem po badaniach krwi, zrobilam taka ogolna morfologie, tarczyce i krzepniecie krwi, wszystko ok!
Aha, i grupę krwi też dałam do badania, ale dowiem się dopiero za 2 dni.
Jeszcze przed staraniami powtórzę toksoplazmoze, ale to jeszcze czas.
asia669, czyli wychodzi na to, ze ta metafolina jest taka "droga".
Jestem po badaniach krwi, zrobilam taka ogolna morfologie, tarczyce i krzepniecie krwi, wszystko ok!
Jeszcze przed staraniami powtórzę toksoplazmoze, ale to jeszcze czas.
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Karola popieram Alze. Tez sobie zrobilam taka kartę. Z tym, że mi zrobili na podstawie wypisow ze szpitala. Wiec zaoszczedzilam na badaniu.
Jak zwykle doznaną Was polegać. Robilam bete w pon 112 i w środę 261 i juz wiecej nie robię, bo za dużo stresu
Prosze Was, zebyscie dalej pamietaly o Nas w modlitwie.
Jak zwykle doznaną Was polegać. Robilam bete w pon 112 i w środę 261 i juz wiecej nie robię, bo za dużo stresu
Prosze Was, zebyscie dalej pamietaly o Nas w modlitwie.
anik.
Mama Krzysia :)
Hej.
Zaciskam kciuki za wszystkie fasolki.
@ jednak brak. Pojawiło się plamienie i zniknęło.
Dzisiaj u nas ochłodzilo się. Po tylu byrzowych dniach to w sumie się nie dziwię.
Zaciskam kciuki za wszystkie fasolki.
@ jednak brak. Pojawiło się plamienie i zniknęło.
Dzisiaj u nas ochłodzilo się. Po tylu byrzowych dniach to w sumie się nie dziwię.
reklama