reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ale Ci dobrze!
Przepięknie masz psa! Zapomniałam wczoraj odpisac ale pamiętam go doskonale! Macie go od szczeniaka?

Ja znam tylko sposób na wzdęcia- jak sobie szybko zrobić wielkie wzdęcia :p

Tak tak od szczeniaka :) Teraz niestety się od nas wyprowadza, bo mieszkamy w bloku na 3 piętrze bez windy, a mama mojego narzeczonego przeprowadziła się do nowego domu z ogrodem i go zabiera w sierpniu, żeby było mi lżej. Jest bardzo grzecznym psem, ale nie da się go nauczyć chodzenia na smyczy, a ja nie dam rady z nim już wychodzić, a co dopiero jak będę sama z dzieckiem. Niestety nie zostawię dziecka w mieszkaniu, żeby wyjść z psem, a narzeczony o 8 wyjeżdża do pracy, a wraca o 18. Jestem zrozpaczona :( :(

reklama
Cześć Dziewczyny :) Ostatnio mało zaglądam na forum. Przez tydzień była u mnie rodzinka a teraz wybraliśmy się z mężem na wakacje i nie mam tu za bardzo internetu. Postaram się wszystko nadrobić jak wrócę. Pozdrawiam ze słonecznej Turcji :)
1465379367-fzcns2.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, które byłyście na liście do zamkniętego - sprawdzajcie proszę czy macie dostęp do forum bo ja nie widzę czy ktoś został dodany niestety - wczoraj pisałam do adminki. Sprawdzajcie może chociaż raz dziennie żebym wiedziała, czy np jutro mam molestować kolejną adminkę ;)

Brak dostępu.

Dziewczyny, które byłyście na liście do zamkniętego - sprawdzajcie proszę czy macie dostęp do forum bo ja nie widzę czy ktoś został dodany niestety - wczoraj pisałam do adminki. Sprawdzajcie może chociaż raz dziennie żebym wiedziała, czy np jutro mam molestować kolejną adminkę ;)

Ja też nie mam dostępu.

Cześć Dziewczyny :) Ostatnio mało zaglądam na forum. Przez tydzień była u mnie rodzinka a teraz wybraliśmy się z mężem na wakacje i nie mam tu za bardzo internetu. Postaram się wszystko nadrobić jak wrócę. Pozdrawiam ze słonecznej Turcji :)
1465379367-fzcns2.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wolno nam kiszącym się w pracy przez co najmniej 8 h dziennie pokazywać TAKICH zdjęć! Szczęściara!

jesli dobrze to robie to jeszcze nie mam dostepu. ale spoko nie dwnerwuje sie:)

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

hej
u mnie tragedia, znow mam problemy z pecherzem i to takie, ze masakra, doszedl stan zapalny, dzis na 16-ta jade do ginki niech to zobaczy, bo piecze, swedzi i boli, siku zrobic nie moge ehh uroki ciazy

reklama
hej
u mnie tragedia, znow mam problemy z pecherzem i to takie, ze masakra, doszedl stan zapalny, dzis na 16-ta jade do ginki niech to zobaczy, bo piecze, swedzi i boli, siku zrobic nie moge ehh uroki ciazy
Może podjadaj cały czas zurawine nawet jak Ci nic nie doskwiera i woda z cytryna żeby zakwaszac organizm troszkę... współczuję

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry