reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Ja zanim zaszłam w ciążę to uświadamialam bliskich o naszej decyzji. Tak więc są gotowi na małego szatanka :D

Moja mama ostatnio dzwoniła do mnie ( mieszkamy 350 km od siebie) i taka zrezygnowana mówi : możesz go nie chrzcic, może nie jeść mięsa ale czapeczki po kąpieli musi nosić! !

Ja od rana miałam żądze jedzenia wiec zjadlam salatke z kanapka i lody . Wstałam o 7 . Dzisiaj na obiad botwinke robie ;)

Kurde ja właśnie się zastanawiałam nad urlopem jakimś ale trochę peniam[emoji14]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

mamakulka - udana ta Twoja mama :p czapeczka najważniejsza :D

my pewnie też zrezygnujemy z chrztu...po obu stronach będzie oburzenie na 100% :p moja rodzina daleko to tylko przez telefon będą jęczeć :D gorzej z teściową. :|

ale dziś pobudkę miałam, tak się malutki przeciągał że myślałam że mi chce brzuch rozerwać :D

No bo debata była straszna o te czapki.

Kurde mnie to cholera zaraz bierze jakn myślę że teściowa ma się wtrącić[emoji14] ona jest taka ze niby nie bo sama nie lubi jak jej się wtracaja ale już teraz potrafiła się dopiąć.

Zamowilam wczoraj wkoncu ciuszki :) wszystkie dla dziewczynki;) ale odwaga
Pewnie jutro przyjdzie. Czy wy nowe ciuszki tez pierzecie??
Jeszcze musze pozamawiac dla siebie jakies pierdoly;)

Zamowilam wczoraj wkoncu ciuszki :) wszystkie dla dziewczynki;) ale odwaga
Pewnie jutro przyjdzie. Czy wy nowe ciuszki tez pierzecie??
Jeszcze musze pozamawiac dla siebie jakies pierdoly;)
No ja też mam część nowych A część po coreczce brata bo mieli trochę uniwersalnych dla chłopca i dziewczynki. Tylko jakieś pranko zrobię i będzie gotowe. Co do rzeczy dla mnie to też jeszcze muszę zamówić [emoji5]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

beata - ja nie piorę nowych... niby niektórzy mówią, że się powinno, ale nigdy tego nie robiłam...
wogóle z tym praniem to z pierwszym dzieckiem się przejmowałam, ale drugiego ubranka już chyba od 2 miesiąca życia prałam razem z naszymi w normalnym proszku. teraz pewnie też zrobię ze 2-3 prania w proszku dziecięcym I będę prała z naszymi. chyba ze będzie dużo brudził I się cała pralka szybko uzbiera.
oj, też muszę dla siebie pozamawiać...

Ja pralam nowe rzeczy i teraz tez bede prala ale tylko pare tugodni i bede przechodzic na nasz proszek jesli dzidzi nic nie bedzie :-)

Mamakulka wczoraj na szkole rodzenia polozne mowily zeby nie klucic sie z rodzicami-tesciami na wizyte czapeczka na glowce a jak sie za nimi drzwi zamkna czapeczka w szufladzie i wszyscy sa zadowoleni :-)

reklama
No tak też zrobię właśnie ;) na początku mówię a po co a daj spokój a mamo a później mówię kurde czego oczy nie widzą tego sercu nie żal :D

Co do prania to ja będę prac nowe też :) ale ja jestem świeża to na razie się jaram nowa rola ;)

Do góry