reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

jesz jak on nie patrzy? :D
Jak ja zupke chinska wczoraj [emoji23] kiedys kupilam jak bylam sama w sklepie i schowalam i wczoraj wtrynialam ledwo maz na nocke wyszedl [emoji23][emoji23] on mi nie pozwala talich rzeczy ze wzgledu na moje nerki, ale kurde musialam [emoji23][emoji23] juz na czipsy wczoraj krzywo patrzyl ze jem.. tylko mi owoce kupuje, winogrona, banany, jablka..a ja juz mam dosc :/ winogrona i brzoskwinie jesczze jakos trawie, ale truskawki i reszta to mi bokiem wychodzi juz [emoji16][emoji16] szynki mi najlepsze kupuje a ja wcinam salate bo na szynke patrzec nie moge [emoji23] taka wredna babeczka ze mnie, oj ja niewdzieczna [emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To u mnie właśnie tak było przed ciążą...mięso mnie tam jakoś mogło obejść..za słodkim się trzęsłam..
A teraz?
2 w nocy a ja wstaje po jakiegoś kabanosa czy kiełbasę hahaha...

W sumie coś w tym jest jak mówią, że jak dziewczynka to słodkie jak chłopiec to mięcho :D

U mnie się sprawdziło :d
Nie prawda z tym jest, ja przy dziewczynach jadlam tylko kwasne, a teraz nic kwaśnego, zadnych ogorkow kiszonych i kapusty, i wlasnie choc herbaty nie dam rady poslodzic to czekolade zjem cala na raz [emoji6]

Staram się nie jeść nic śmieciowego, żadnych hot-dogów, McDon, kebabów etc. Nawet pizzę odstawiłam. Ale jak już mnie tak strasznie przypili (jak właśnie dziś) to wymykam się z pracy, pedze do sklepu i pałaszuję później w zaciszu mojego pokoiku ;) prawie jak małe dziecko schowane pod stołem ;)
Mmm, hot-dog z bp z sosem tysiaca wysp.. [emoji4][emoji39]

Nie prawda z tym jest, ja przy dziewczynach jadlam tylko kwasne, a teraz nic kwaśnego, zadnych ogorkow kiszonych i kapusty, i wlasnie choc herbaty nie dam rady poslodzic to czekolade zjem cala na raz [emoji6]

no mnie na kwaśne kompletnie nie,tylko na mięcho typowo :D Dzisiaj ryzykuje z naleśnikami na słodko :p może nie będzie buntu

Ja tam mam ochotę na wszystko:D tyle tylko ze slodkiego mi nie wolno. Gdyby nie to to bym tylko lody miala w zamrażarce. Z drugiej strony jutro bigos będzie:D a wczoraj dwa grejpfruty na raz poszly:)

no mnie na kwaśne kompletnie nie,tylko na mięcho typowo :D Dzisiaj ryzykuje z naleśnikami na słodko[emoji14]może nie będzie buntu
To ja znow wlasnie slodkie, ale nie takie slodkie typu nalesniki, tylko takie konkretne slodkie jak batony czy czekolada [emoji6] do tego trawie jesczze ogorki zielone, salate, pasztet, czasem parówkę, czasem jajko, ale to zalezy jak mnie najdzie akurat.. rosół, jakies zupy, ziemniaki glownie z lekkim sosem, ale jem bez miesa. Czasem cos skubne ale zadko. Dzemy jem i nutelle jeszcze [emoji6] Zadnego kwasu, zadnego nabialu..

To ja znow wlasnie slodkie, ale nie takie slodkie typu nalesniki, tylko takie konkretne slodkie jak batony czy czekolada [emoji6] do tego trawie jesczze ogorki zielone, salate, pasztet, czasem parówkę, czasem jajko, ale to zalezy jak mnie najdzie akurat.. rosół, jakies zupy, ziemniaki glownie z lekkim sosem, ale jem bez miesa. Czasem cos skubne ale zadko. Dzemy jem i nutelle jeszcze [emoji6] Zadnego kwasu, zadnego nabialu..

Właśnie!!!! Mam pytanie do Ciebie i do reszty....

Jecie pasztety??

Ja kocham pasztety takie pieczone... Ale naczytałam się, że nie wolno w ciąży, że podroby, szczególnie wątróbka jest zła i w ogóle... Tak samo jeśli chodzi o krupnioki czy żymloki (kaszanka,bułczanka :D) ...
A ja mam już taką ochotę na świeżą bułę z pieczonym pasztetem i ogórkiem kiszonym :(

reklama
A ja ochota na wszystko po kolei. Na początku tylko mączne rzeczy, chleb suchy, bułki, pierogi, a teraz zaczyna się chyba ta zła faza.... Wszystko co wpadnie w ręce!!![emoji33][emoji33]

a8doqqmz725nh9h0.png

Do góry