reklama
betkaa88
Fanka BB :)
Persea, no weź... [emoji6] ja znam Zygmunta, teraz jest nastolatkiem i mimo wszystko nie mogę się przyzwyczaić do tego imienia...
![]()
![]()
Ojaa to go urządzili ładnie
Agica:)
Ha ha, racja jesli sie zdecydujemy nazwiemy go Franek a nie Franciszek co by mu troche życie ułatwić
ja mam na imię Agnieszka to sobie wyobraź co oni tu wyrabiają g moim imieniem
znajomi wołają Aga a reszta sie meczy
Moja córa ma w klasie Mateusza super imię ale wszyscy wołają matejus!? Nawet Emilia juz tak na niego wola masakra
Moja córa ma w klasie Mateusza super imię ale wszyscy wołają matejus!? Nawet Emilia juz tak na niego wola masakra

betkaa88
Patka no i fajnie
My wczoraj bylismy u tesciow i tata przezywal.juz kupili nowe lozko i pokazywal jak on bedzie spal z wnukiem i babcia niech sobie spi w drugim pokoju hahaha nasmielismy sie bo kladl sie normalnie
I gadka i wrocilismy do domu i zadecydowalismy ze na drugie Piotr damy po dziadku niech sie cieszy
My wczoraj bylismy u tesciow i tata przezywal.juz kupili nowe lozko i pokazywal jak on bedzie spal z wnukiem i babcia niech sobie spi w drugim pokoju hahaha nasmielismy sie bo kladl sie normalnie
I gadka i wrocilismy do domu i zadecydowalismy ze na drugie Piotr damy po dziadku niech sie cieszy
Tola81
Patka ploty siejeszNoostatnio mówiła że lekarz jej powiedział że bardziej na dziewczynke wygląda
![]()
albo pijesz (love)Sasiadka mi mowila ze zle wygladam co mogłaś skojarzyc ze na babe...
Ale dwie inne powiedzialy ze ladnie wygladam hahaha.
U nas franek, ignacy,
Albo julka, aniela,
Jadwinia mi sie podoba hania, matylda. Ale sasiadki mam jadwis i hanke co przeklina to chyba odpad.
Ostatnia edycja:
reklama
Tola81
Wiktorka co ty nie gniewam sie. Jakbys mi powiedziala na tego sunka co juz mam to byloby mi przykro. Ale persea kiedys sie nabijala i tez jej wybaczylam. No tak juz jest z imionami.
Ryszard jest b. Ładne.
I ja patrze tez takie ktore mozna przełozyc na zagramaniczne gdyby dzieci uciekły.
Ignacego sie nie da, anielki, jadwigi, ryszard jak najbardziej.
Ryszard jest b. Ładne.
I ja patrze tez takie ktore mozna przełozyc na zagramaniczne gdyby dzieci uciekły.
Ignacego sie nie da, anielki, jadwigi, ryszard jak najbardziej.